Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Krvácajú Vám ďasná pri umývaní zubov? Sú citlivé a vy už neviete,čo robiť? Riešením sú nielen špeciálne zubné pasty -neembová,s koloidným striebrom, propolisom,cédrom a pod., ale aj špeciálne zubné kefky,ktoré sú mäkké a citlivé k Vaši ďasnám :-.Milujú ich deti,dospelí či starší ľudia .... BAMBOO zubné kefky sú osadené mäkkými jemnými štetinkami z prírodného materiálu,ktoré sú šetrné k Vašim zubom aj ďasnám.Podľa Sympózia orálnej hygieny sú použité najmäkšie vlákna o hrúbke 0,15mm s hustotou 40 štetín na otvor,so zaoblenými koncami zastrihnutými do rovna. Dĺžka štetinky je 1,1 cm, uložené sú v 4 radoch.Táto zubná kefka je vyrobená výlučne z bambusu.Rúčka je z tepelne ošetreného bambusu pestovaného trvalo udržateľným spôsobom.Štetinky sú vyrobené z obnoviteľných biologicky rozložiteľných prírodných vlákien z bambusovej celulózy a kefka ako celok je bezozvyšku ekologicky kompostovateľná.Kefka neobsahuje prímesy ftalátov ani Bisfenolu A a je preto vhodnou voľbou aj pre Vaše deti,ktoré učíte čistiť zúbky.Obal je vyrobený z recyklovateľného papiera.
KUK aj na ostatné aukcie či MMB - za jedno poštovné 0,85 obyčko či 1,65doporučene sa Vám to určite OPLATÍ! Ide o NOVÝ tovar,vhodný aj ako (netradičný) darček...
  • Značka: CURANTURA
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)