Odpovedať na inzerát

-26%
PREDÁM NOVÝ TOVAR

Mydlo s medom a čokoládou 115 g

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: relaxácia a regenerácia,hydratácia...,

Výrobca : TOPVET

Balenie : 115 g

Záruka : 30 mesiacov
Popis

Med je veľmi cenná kozmetická surovina pre vysoký obsah vitamínov, voskov a enzýmov. Bohatá pena zanechá pokožku čistú, starostlivo ošetrenú a prevoňanú vôňou čokolády.


Rad Natural

Jedná sa o produktovú skupinu, ktorá je pripravená s maximálnym dôrazom na použité suroviny. Bylinná kompozícia je bohatá na bambucké maslo, med, výťažky ovsa a rastlinné silice. Mydlá sú vďaka použitým surovinám bohatá na vitamíny, vosky a nenasýtené mastné kyseliny. Vašej pokožke mydlá prináša aktívnu hydratáciu, optimálnu výživu a jemný abrazívny účinok. Mydlá z radu Nature neobsahujú syntetické farbivá a sú parfumované iba prírodnými silicami.

Hydratuje, vyživuje, zvyšuje pružnosť a vláčnosť

Prírodné ručne vyrábané mydlo obsahuje biologicky aktívne výťažky z medu. Med je veľmi cenná kozmetická surovina pre vysoký obsah vitamínov, voskov a enzýmov. Vašu pokožku hydratuje, vyživuje, zvyšuje pružnosť a vláčnosť. Bohatá pena zanechá pokožku čistú, starostlivo ošetrenú a prevoňanú vôňou čokolády.

Použitie: mydlo dôkladne napeňte. Následne pokožku opláchnite prúdom čistej vody.

Ingredients (INCI): Glycerín, Aqua, Sodium Palmae Sorbitol, Sodium Cocoate, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Honey, Palm Acid, Coconut Acid, Parfum, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium etidronate

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom!

Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Zabráňte styku s očami! Dermatologicky tes
  • Značka: PERLÉ COSMETIC
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,90 EUR
Pôvodná cena: 3,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*