Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Bambus nie je strom,ale tráva,z JV Ázie.Pri ideálnom počasí rastú jednotlivé druhy medzi 0,8m-1,6m/deň a dorastajú do výšky 30m.Bambus je silná a odolná rastlina a má na náš organizmus blahodarné účinky.Ide o 100% prírodný produkt.Pre čaje sú použité čerstvé, veľmi mladé listy,zbierané ručne iba pár týždňov v roku.Tieto sú sušené,nie však fermentované (nie ako čierny čaj).V tradičnej ázijskej medicíne je Bambus používaný:
k odvodneniu,pre podporu trávenia,na detoxikáciu organizmu,pri redukcii nadváhy (má priaznivý vplyv na úbytok tukového tkaniva),obsahuje veľa minerálov,používa sa v starostlivosti o kožu (má posilňujúce účinky pre tkanivá),má veľa vitamínov (najmä C, draslík,železo,fruktózu),je skvelým doplnkom pri osteoporóze či artritíde a dne.Neobsahuje kofeín, zato má veľa vitamínov a antioxidantov. Uvarte ju sebe, manželke, deťom alebo babičke ...Pomáha byť vyrovnaným,pokojný a spokojným ...vhodný pre deti,tehuľky,kojace maminy,zdravých či chorých...bez obmedzenia veku,diagnózy či množstva ! BEZPEČNÝ a chutný !
  • Rozmery: 50g vo vrecúšku s návodom
  • Veľkosť: 50
  • Značka: EKO,BIO
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 2,90 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)