Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Žlčové mydlo KLARS

Nový tovar k prodeji

Moje deti mávali škvrny od kadečoho skoro stále ...od čokolády,od trávy,polievky či rajčín...niekedy som ani netušila od čoho,len keď som sa ich pokúšala vyprať,zistila som,že sú odolnejšie,než veci,na ktorých sa nachádzajú ...No odkedy máme toto mydlo,NIE je ŽIADNY problém :-D! Ide o EKOlogický prírodný prostriedok na odstránenie škvŕn od tuku,škrobu a bielka,ovocia a zeleniny,krvi,atramentu,tráv,červeného vína,rôznych potravín,hliny....Je účinné aj na goliere a manžety košieľ ako aj pri odstraňovaní škvŕn z plienok.Vhodné na biele aj stálofarebné oblečenie a syntetické vlákna.
Návod na použitie: Namočeným mydlom natrite škvrnu na vlhkom textile.Nechajte cca 15 minút účinkovať,potom miesto dôkladne opláchnite alebo vyperte odev.Pokiaľ škvrna nezmizne celá,proces opakujte.Pri ošetrení farebného textilu pred použitím vyskúšajte jeho stálofarebnosť aplikáciou na mieste,ktoré nie je vidieť.Pracie mydlá používali na pranie v minulosti už aj naše staré mamy či babičky.Pracie mydlá sú šetrné nielen k prírode,ale aj k Vašej peňaženke.Spolu s pracou sódou si jednoducho lacno a rýchlo vyrobíte doma, vlastný ekologický prací prostriedok - mydlový sliz.Zloženie: viac ako 30 % mydlo,žlčové enzýmy,chlorid sodný (NaCL),hydroxid sodný (NaOH),silikát sodný,oxid titaničitý. Uchovávajte mimo dosah detí.Za uvedenú cenu dostanete kocku o váhe cca 95g.Bez expirácie,jej využiteľnosť pre slabé opotrebenie je véééľmi dlhá :-)...
  • Rozmery: cca95g v papierovom obale
  • Značka: EKO,BIO
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 2,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)