Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Krém je vyrobený na báze modernej akrylátovej matrice s úplným vylúčením neionogénnych emulgátorov. Vďaka tomu je veľmi jemný. Krém sa vyznačuje obsahom antioxidantov inozitolu a vitamínu E, ďalej obsahuje hydratačné zložky glycerín, panthenol, unikátne lipoamin, Rhamnosu, ochranný karnozín, regeneračný koenzým Q10 a materskú kašičku - najkomplexnejšiu prírodnú výživnú substanciu.
Krém je vyrobený v BIO formulácii, bez ropných produktov, bez silikónov, bez parabénov, bez SLES ai., S výhradne hypoalergénnou parfumáciou. Použitá konzervačná látka sa po aplikácii krému z pokožky po čase postupne odparí. Obsahuje UV filter. Krém je z dôvodu optimálneho vyrovnávania pleti ľahko natónovaný.

Použitie: Pravidelne ráno nanášajte krém v dostatočnej vrstve na pleť, krk, dekolt a pod. Je vhodný ako vyrovnávacií a zároveň výživný a ochranný krém vhodný aj ako podklad pod make-up, tiene, púder a pod. Krém na pokožke rozotierajte len veľmi ľahko, bez tlaku, priečne cez vrásky, aby boli dostatočne krémom zaplnené.

MICRO ACRYLIC PEARLS sú maličké akrylátové guličky, duté o veľkosti mikrónov (tisícin milimetrov), sú primiešané do krému v množstve približne 25% a ako sa krém rozotiera po pokožke, tak sa nimi vyplní spolu s krémom vrásky a tým sa dokonale zahladí. Pretože sa ale nevyparujú, tak toto zaplnenie zostane. Tým že sú priehľadné ako maličké sklenené banky, tak rozptyľujú svetlo, posielajú ho aj do hlbín vrások a tým ich rozjasňujú a tie opticky miznú... Navyše, pretože sú ,, hrubé "oproti tuku z pleti a z krému, tak dokážu pleť dlhodobo zmatňovat! A samozrejme vlastný krém so všetkými olejmi a výživnými substanciami, ktoré sú okolo týchto guličiek sa do pokožky vstrebáva, vyživuje ju a chráni ako každý iný krém . Guličky sú plastové, do pokožky sa nevstrebávajú, sú na toto veľa moc veľk
  • Značka: BIONE COSMETICS
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 5,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*