Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

BIO Škoricový masážny olej

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: celulitída,strie,pre krásu....

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 30 mesiacov


Popis


BIO Škoricový masážny olej professional BIO

Škoricový masážny olej profesional BIO garantuje použitie nosnej zmesi, ktoá neobsahuje ropné ani iné cudzorodé látky.Škoricová silice spôobuje lokálne prehriatie pokožky, rozšírenie ciev, a tým odbúravanie tukov v koži. (A tým napomáha regulovat vlastnosti kožnej tukovej tkáne). Používa sa predovšetkým v miestach výskytu príznakov celulitidy. Po masáži sa doporučuje určené partie tela precvičit, čím znásobíme účinok škoricovej silice, a tým urýchlime odbúravanie tukov..

Pozor: použitá silice vykazuje silný zahrievací efekt !

Návod k použitiu : je vhodný pre každý typ pleti. Aplikujte dostatočné množstvo priamo na pokožku v miestach výskytu tzv. pomarančovej kože.Olej prakticky nevsakuje, je preto vhodný k dlhotrvajúcej rehabilitačnej , relaxačnej i športovej masáži.Pre dosiahnutie maximálneho účinku doporučujeme problematické partie tela precvičit. Spoločné pôsobenie silic a lahkého precvičenia vedie k likvidácii tukových buniek a vyhladeniu pokožky.

Ingredients(INCI): Helianthus Annuus Seed Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Olea Europea Fruit Oil, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis Extract

Skladovanie : Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku.Chránit pred mrazom! Prípadný sediment nie je závadou prípravku.

Všeobecné upozornenie: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 5,10 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*