Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

BIO Saflorová zmes základná

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: masáže...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 30 mesiacov


Popis


BIO Saflorový základný masážny olej - professional BIO

Saflorová zmes základný masážny olej profesional BIO garantuje použitie nosnej zmesi, ktorá neobsahuje ropné ani iné cudzorodé látky..Je vhodný k príprave individuálnych masážnych kompozícií. Olej je možné v čistej podobe použít pre alergikov a všetky osoby s precitlivelou pokožkou. Aktívne látky doporučujeme použit v podobe 100 % rastlinných silic. Pestrú paletu kvalitných rastlinných silic nájdete v našej ponuke...

Návod k použitiu : olej je vhodný k profesionálnej masáži pre každý typ pleti. Aplikujte dostatočné množstvo priamo na pokožku. Olej prakticky nevsakuje, je preto vhodný k dlhotrvajúcej rehabilitačnej , relaxačnej i športovej masáži.

Ingredients(INCI): Helianthus Annuus Seed Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Olea Europea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis Extract

Skladovanie : Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku.Chránit pred mrazom! Prípadný sediment nie je závadou prípravku.

Všeobecné upozornenie: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,10 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*