Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: poruchy spánku,depresie,nespavost...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 30 mesiacov
Popis


Telový a kúpeĺový olej - Levanduĺa a medovka v mandĺovom oleji

Telový a kúpeĺový olej s vysokým obsahom levandule a medovky. V tradičnej prírodnej medicíne je aroma levandule a medovky úspešne používaná pri bolestiach hlavy, nespavosti a k tlmeniu prejavov stresu. V tradičnej čínskej medicíne sa používa pri prejavech nekĺudu, depresiách a úzkostných stavoch. Koži olej regeneruje, vyživuje a revitalizuje. Ochráni pokožku proti nežiadúcim účinkom chloru a následne je koža dokonale vyživená.

Použitie: je vhodný pre každý typ pleti. Aplikujte dostatočné množstvo priamo na pokožku alebo približne 5 ml do kúpeĺa,. Olej je vhodný taktiež k relaxačným, športovým a aromaterapeutickým masážam. Receptúra neobsahuje látky so zvýšenou penivostou, preto je možné olej použít taktiež do vírivých vaní.


Ingredients(INCI): Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Melissa Officinalis Leaf Oil, Tocopheryl Acetate

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku.Chránit pred mrazom! Prípadný sediment nie je závadou prípravku.

Všeobecná upozornenie:: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,90 EUR
Pôvodná cena: 6,10 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*