Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Neviete rozčesať svoje vlasy?ste z nich celá utrápená?Vaša dcérka z hrôzou pozerá na kefy a hrebene!Prečo ešte doma nemáte vo výbave niektorý z týchto kondicionérov ?? Nie je to ani drahé,ani nepoškodzuje vlasy či pokožku.Ide o výrobky z bylín overené časom aj zákazníčkami :-D.Je silne vyživujúci,nájdite si ten svoj pre váš typ vlasov.
1.TIBET:na základe oleja bieleho zázvoru a deviatich vysokohorských bylín.Tisíce pútnikov prichádzajú spoznať skryté tajomstvá východného liečiteľstva a tým aj silu horských bylín,kt.ručne zbierané na svahoch Himalájí používame pre výrobu.Extrakty 9tich vysokohorských bylín dávajú vlasom objem a hustotu,smerujú svoju silu na posilnenie tenkých a lámavých vlasov. Olej bieleho zázvoru intenzívne vyživuje vlasy a pokožku hlavy.
2.PROVENCE:využité receptúry z voňavej oblasti Francúzska sú založené na 6tich bylinkách-mäte,rozmaríne,medovke,bazalke,tymiáne a majoránke.Nasycujú vlasy mikroelementami a dodávajú im zdravý,žairivý lesk.Spolu s olivovým olejom regeneruje poškodené vlasy.
3.ALEPO:Receptúra tohto balzamu siaha ďaleko do histórie a tradíciu jeho výroby si národy Sýrie starostlivo odovzdávajú z pokolenia na pokolenie.Olej z čiernej olivy dokonale zvláčňuje vlasy a pokožku hlavy,vavrínový má silné vyživujúce účinky a extrakt sudánskej ruže dodáva vlasom elasticitu a vlasy sa ľahko rozčesávajú. Ďalšími zložkami je grepový a hroznový olej s extraktom tymiánu.
Neobsahujú farbivá, parabény a SLS.Použitie: Naneste balzam na vlhké vlasy na 3-5min.Potom opláchnite.Pôvod:Rusko
  • Rozmery: Objem 280ml
  • Veľkosť: XL
  • Značka: RUSKO
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 5,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)