Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Praciu guľu na šetrné pranie podprsenky uvítajú všetky ženy.Rieši totiž dlhodobý problém pokrčených košíčkov a predčasného opotrebovania materiálu pri praní podprseniek.Vždy,keď periete tento kus bielizne,sú košíčky pokrčené a opotrebovávajú sa.Pre košíčky s vypchávkami (tzv. push-up) je to ešte horšie.S pracou guľou máte po problémoch.Skladá z dvoch košíkov–menšieho a väčšieho,ktoré kvalitne chránia Vašu spodnú bielizeň pri praní.Jej unikátna konštrukcia zaistí, že sa už nebudete musieť obávať rozstrapkaných nití,natrhnutých čipiek alebo poškodených výstuh košíčkov.
Jej použitie je extrémne ľahké a nijako vás neobmedzuje v bežnom praní.Skladá sa z dvoch rôzne veľkých gulí,kedy malá sa vloží dovnútra košíčkov ako výstuha a celá podrsenka sa potom uzavrie vo väčšej.Tú potom už stačí priložiť k ostatnej bielizni pri bežnom praní a skvelý výsledok je zaručený.Odteraz sa nemusíte báť prať podprsenku v práčke,praním v pracej guli predĺžite životnosť Vašej spodnej bielizne aj práčky...mne osobne sa stalo,že háčik zo zapínania sa zachytil do dierky vo dvierkach a otvoril ich počas pracieho cyklu...stálo to kopec peňazí aj nervov,kým som zohnala opravára,rozobral práčku a vyťahoval bielizeň cez miniatúrne dvierka (ako gynekológ dieťa pri pôrode) až kým neuvoľnil zaseknutý háčik...Práčka mala ani nie rok,no záruka sa na takéto poškodenie nevzťahuje...Vyvarujte sa zbytočných problémov! NOVÝ TOVAR,vhodné aj ako darček!
  • Rozmery: • Materiál: plast • Rozmery: priemer 10 a 15 cm
  • Veľkosť: L
  • Značka: ČÍNA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,32 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)