Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: chrípka,poruchy spánku,,,

Výrobca : TOPVET

Balenie : 320 g

Záruka : 2 roky


Popis:

Lipový kvet - sirup – farmársky / Tilia Cordata /


Lipový sirup je pripravovaný z kvetov lipy srdčitej...Kvet je bohatý na silice,flavonoidy,sliz,glykosidy a triesla...V ľudovom liečiteľstve je používaný ako podpora proti nachladnutiu a kašľu...Má sedatívny účinok pri strese a nespavosti...Učinnosť lipy pri poruchách spánku bola klinicky preukázaná..Pri ochoreniach vyvoláva potenie ,uľahčuje odkašliavanie pri zahlienení a zápale priedušiek...Zvyšuje sekrécie a vylučovanie žlče v prípadoch pečeňovej nedostatočnosti ,žlčníkových kameňoch a pri nadúvaní...Používa sa pri prvých príznakoch epilepsie k odstráneniu krčí...Je vhodné ho kombinovať so sirupom z čiernej bazy....


Zloženie: invertný fruktózový sirup, Lipa srdčitá kvet (Tilia Cordata)10% zahustený vodný extrakt, vitamín C (kyselina L-askorbová)

Doporučené dávkovanie: Dospelý a deti od 12 rokov 10 - 15 ml 3 x denne. Deti od 3 do 12 rokov 2-3 x denne 10 ml (1 ml = 15 kvapiek). Nie sú známe prípady predávkovania ani akýchkolvek nepriaznivých účinkov.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku a v mraze.

Všeobecná upozornenie: Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a kojace matky. Ukladat mimo dosah detí! Výrobok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Prípadný zákal nie je na závadu. Neprekračujte doporučené denné dávkovanie.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,20 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*