Odpovedať na inzerát

-21%
PREDÁM NOVÝ TOVAR

GS Echinacea FORTE 600 - 30 tbl.

Nový tovar k prodeji

Prípravok GS Echinacea FORTE 600 obsahuje extrakt z koreňa (4:1 – 150 mg extraktu v jednej tablete, čo zodpovedá 600 mg sušeného koreňa). Navyše obsahuje extra silnú dávku vitamínu C a zinku, ktoré sú nevyhnutné pre činnosť imunitného systému, a tak dopĺňajú účinok echinacey v podpore obranyschopnosti organizmu. Vitamín C podporuje imunitný systém. Je tiež dôležitým antioxidantom – potláča tvorbu tzv. voľných radikálov, ktoré poškodzujú organizmus, ak sú v nadmernom množstve. Zinok – je prvok nevyhnutný pre správne fungovanie organizmu. Má rad biologických funkcií a hrá veľmi dôležitú úlohu vo fungovaní imunitného systému.
Zloženie:
Kyselina askorbová, objemové činidlá (dihydrogénfosforečnan vápenatý, sodná soľ karboxycelulózy), echinacea - extrakt z koreňa 4:1, protihrudkové činidlá (stearan horečnatý, oxid kremičitý), oxid zinočnatý, polevové činidlá (hydroxypropylmethylcelulóza)

Odporúčané dávkovanie:
1 tableta denne

Upozornenia:
Nie je vhodný pre deti do 12 rokov, pre tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte v suchu pri teplote 15–25 °C. Chráňte pred vlhkom a priamym slnečným žiarením. Musí sa skladovať mimo dosahu detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa užívať ako náhrada rozmanitej stravy. Výrobok je bez cukru, bez laktózy a bez lepku.
  • Značka: GREEN SWAN
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,90 EUR
Pôvodná cena: 4,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*