Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

GS Mamavit Prefolin®+DHA s horčíkom, ktorý nadväzuje na tisíckami mamičiek overený a obľúbený GS Mamavit. Bol vyvinutý v spolupráci s Ústavom pre starostlivosť o matku a dieťa v Prahe-Podolí podľa najnovších poznatkov o výžive tehotných a dojčiacich žien.
Prefolin® a jeho výhody

800 μg kyseliny listovej v prirodzenej forme, 120 mg vitamínu C, 23,5 mg vitamínu E a 200 μg jódu.
Tablety s optimálnou kombináciou 23 vitamínov a minerálov obsahujú tzv. Prefolin® – špeciálny 4-zložkový komplex s obsahom kyseliny listovej v prirodzenej forme (800 μg kyseliny listovej, 120 mg vitamínu C, 23,5 mg vitamínu E a 200 μg jódu), ktorý je obzvlášť dôležitý v období pred otehotnením pre bezproblémové počatie a správny vývoj plodu v 1. trimestri.
Zloženie:

Tablety: hydrogénfosforečnan vápenatý, oxid horečnatý, kyselina askorbová, objemové činidlá (celulóza, sodná soľ karboxycelulózy), fumaran železnatý, DL-alfa-tokoferol acetát, nikotínamid, protihrudkové činidlá (stearan horečnatý, kyselina stearová), glukonan meďnatý, oxid zinočnatý, polevové činidlo (hydroxypropylmethylcelulóza), D-pantothénan vápenatý, síran mangánatý, pyridoxín hydrochlorid, thiamín hydrochlorid, riboflavín, beta-karotén, kyselina listová, jodid draselný, molybdénan sodný, chlorid chromitý, cholekalciferol, cyanokobalamín.
Odporúčané dávkovanie:

V období plánovania tehotenstva: striedavo 1 tabletu a 1 kapsulu obdeň. V období tehotenstva: 1x denne 1 tabletu a 1 kapsulu. V období dojčenia: 1x denne 1 tabletu a 1 kapsulu.

Užíva sa vždy po jedle alebo s jedlom a zapíja sa dostatočným množstvom tekutín.
  • Značka: GREEN SWAN
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 15,29 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*