Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

GS Mimistar Forte, 2 x 90 tabliet + GS Mamatest 10, tehotenský test 2ks

Balíček obsahuje:

2 x GS Mimistar Forte, 90 tabliet
1 x GS Mamatest 10, tehotenský test 2ks

GS MimiStar® je unikátny prípravok vyvinu­tý so špecialistami na pomoc pri otehot­není z Ústavu pre starostlivosť o matku a dieťa v Prahe–Podolí, ktorý zohľadňuje potreby žien, ktoré sa chystajú otehot­nieť. Dokonale pripraví Vaše telo k počatiu bábätka a navyše kladie dôraz na látky, ktoré prispievajú k psychickej pohode.
V tomto období hrá psychika veľkú úlohu. Šanca na otehotnenie je ovplyvnená psy­chickým stavom ženy. Žena by mala byť pre otehotnenie psychicky pripravená a na novú etapu svojho života sa tešiť, nie sa stresovať. Pre úspešné počatie je nadmieru dôležité cítiť sa dobre. Preto GS MimiStar® obsahu­je látky, ktoré priaznivo ovplyvňujú psychic­kú činnosť a prispievajú k zníženiu miery únavy a vyčerpania. Psychická vyrovnanosť je dôležitá ako pre obdobie počatia, tak vlastne aj pre celý priebeh tehotenstva, kedy je samotný organizmus ženy vystavený významnej hormonálnej prestavbe, ktorá súvisí už od raných fáz tehotenstva s psychickými zmenami.

Prípravok je určený všetkým ženám, ktoré sa snažia o bábätko. Jeho kvality ocenia predovšetkým ženy, ktoré plánujú bábätko a chcú otehotnieť, v minulosti dlhodobo užívali antikoncep­ciu a po jej vysadení chcú v tele doplniť dôležité látky, plánujú bábätko v zrelšom veku, sú vystavené dlhodobému stresu a psy­chickej záťaži, sa pokúšajú otehotnieť s pomocou centra IVF.
Je možné užívať GS MimiStar® aj v tehotenstve?
Pokiaľ ste zistila, že ste tehotná, nie je už dôvod k ďalšiemu užívaniu tohto prípravku. Ale nemusíte mať obavy. Prípadné užívanie v tehotenstve nemá negatívny vplyv na vývoj plodu. Vzhľadom k špecifickým potrebám tehotných žien Vá
  • Značka: GREEN SWAN
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 27,90 EUR
Pôvodná cena: 34,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*