Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Kostihojová masť

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: klby ,pohmoždeniny,bercové vredy...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 50 ml

Záruka : 2 roky

Popis : - pri bolestiach svalov, klbov a šliach, bercové vredy

Kostihoj- Symphytum Officinale.Už mnoho generáciami preverený koreň kostihoja sa používá k hojeniu pohmoždenín a zlomenín. Účinnou zložkou kostihoja je alantoin, ktorý podporuje hojenie a lieči zápaly. Masť s kostihojom má veľmi široké použitie pri bolestiach klbov a šliach,zle sa hojacích ranách, bércových vredoch, popáleninách, zapareninách a ďaľších. Masť je vhodné použiť pri svalových bolestiach a najroznejších pohmoždeninách. Kostihoj pri vnútornom použití poškodzuje pečeň. Tieto pre telo toxické alkaloidy však neprestupují kožnou bariérou a preto sú pri vonkajšom použití neškodné.

Návod k použitiu:aplikujte na postihnuté miesto niekoľkrát denne. Pre zvýšenie účinku je vhodné naniesť na postihnutú oblasť vačšie množstvo prípravku, obviazať a nechať posobiť dluhodobo (napr. cez noc). Je možné aplikovať v kombinácii s kostihojovým gelom alebo extraktom.

Indikácie bylinky :

- pri bolestiach svalov, klbov a šliach

- na bércové vredy

- na zle sa hojace rany

- k podpore hojenia po úrazoch

- netoxický - šetrný pre deti

- bez obmedzenia veku

- ľahká a praktická aplikácia

- bez predpisu

Kontraindikácie :Nie sú známe prípady nežiadúcich interakcií na lieky a potravinové doplnky.Nie sú žiadne obmedzenia v tehotenstve a čase kojenia.Pri precitlivosti na niektorú zložku prípravku použite ako podporný prostriedok šišák bajkalský...

Ingredients (INCI): Helianthus Annus, Prunu
  • Značka: TOPVET
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 4,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*