Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Exkluzívny cukrár 46x19x16cm

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU!!! PROSÍM ČÍTAJTE PODMIENKY PREDAJA!!!
Praktický výrobok na servírovanie, prenášanie a uchovávanie chutných rolád, chlebíčkov alebo aspikových tort. Pri nakupovaní chlebíčkov alebo tort ho môžete vziať priamo do obchodu a byť tak šetrný k životnému prostrediu.
Rozmery: 45 x 19,4 x 15,4cm
Popis výrobku
Výrobok sa skladá z obojstranne použiteľného servírovacieho podnosu, ktorý je z jednej strany vyvýšený a z druhej strany prehĺbený s úchytom na pohodlné a bezpečné prenášanie. Na oboch užších stranách podnosu sú úchyty, vďaka ktorým sa dá podnos pri servírovaní pohodlne prenášať. V každom z týchto sú otvory na upevnenie poklopu – poklop sa položí na podnos a konce úchytov poklopu sa zasunú do otvorov na podnose a pohyblivé „klapky“ sa stlačia smerom dole. Na otvorenie Exkluzívneho cukrára sa naopak tieto klapky vytiahnu smerom hore, konce úchytov na poklope sa pritlačia smerom k poklopu a poklop sa pohodlne odloží z podnosu.
Možnosti použitia: Exkluzívny cukrár je možné používať na uchovávanie, servírovanie a prenášanie koláčov, závinov, vianočiek, tort, rolád, nakrájaného syra, pečeného mäsa, salám alebo sendvičov.
Servírovací podnos má tvar nízkej misky a dá sa použiť obojstranne.
Jednoducho kombinovateľné! Vezmite mriežku z výrobku Super star a vložte ju na podnos Exkluzívneho cukrára - vytvoríte tak miesto na prevážanie dvojnásobného množstva chlebíčkov alebo zákuskov.
Na krájanie na servírovacom podnose nepoužívajte kovové nože ani kovové kuchynské nástroje - môžu spôsobiť poškodenie povrchu.
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: podľa váhy a zvoleného spôsobu odoslania EUR
  • Už odpovedali 4 záujemcovia
  • (K dispozícii môže byť viac kusov.)
cena: 29,95 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*