Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Skoroceľ indický=Plantago Psyllium je významným zdrojom vlákniny.Má priaznivý vplyv na činnosť čriev a pomáha normalizovať vyprázdňovanie tak pri zápche,ako aj pri hnačkách.Jeho vláknina absorbuje vodu a zväčší svoj objem.Zvýši sa pohyblivosť čriev,očistí tráviaci trakt,znižuje riziko rakoviny,nie je návykové,je vhodné pre dlhodobé podávanie,pre deti,tehuľky aj kojace maminky.Blahodárne pôsobí pri regulácii hladiny cholesterolu v krvi,nadváhe,obezite,zaháňa pocit hladu,... želatínová tobolka obsahuje 100% čisté mleté semeno psyllia.Dávkovanie: Deti do 15r.=1 tobolka 2x denne PRED jedlom.Dospelý (deti od 15r.)=2 tobolky 2x denne PRED jedlom.DOBRE ZAPIŤ!!! V balení 50 toboliek (želatínová kapsulka sa rozpúšťa LEN v hrubom čreve!) je naplnená pomletým semenom PSYLLIA,bez prídavných chemických látok,farbív a farmakologík!. KUK aj na ostatné moje aukcie či do bazárika,za jedno poštovné 0,85obyčko či 1,65doporučene sa Vám to OPLATÍ!!
  • Rozmery: 50kapsulové balenie (želatínová kapsulka sa rozpúšťa LEN v hrubom čreve!) je naplnená pomletým semenom PSYLLIA,bez prídavných chemických látok,farbív a farmakologík!
  • Veľkosť: L
  • Značka: EKO,BIO
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)