Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Možno Vás už občas tlačilo pod pravým rebrovým oblúkom....možno ste už mali (alebo pravidelne mávate) tmavé kruhy pod očami ... nie vždy len alkohol poškodzuje tento životne dôležitý orgán...vyčerpanosť,únava,nepravidlená strava,ale hlavne prechodené choroby nám robia čiaročky na pečeni a krok sun krok nás posúvajú k poškodeniu zvanému cirhóza ... občas sú to aj úrazy pri športe a podobné radosti.Verte mi,mala som už klientov,ktorým hovorili,že skôr ako o 2roky nebudú fungovať normálne...a bylinky to dokázali zvládnuť aj za 3 či 6 mesiacov!Hovorí sa,že pečeňové čaje musia byť horké...opak je pravdou...môžu,ak vám to nevadí,ale nemusia...takéto zmesi sú vhodné aj pre malé deti (po dlhodobých ochoreniach,žltačke,úrazoch), tehuľky,kojace maminky či chorých ľudí.Napíšte a namiešam vám tú pravú zmes len a len podľa vašich požiadaviek a potrieb,alebo použijem osvedčenú anjelskú dúhovú zmes VASARIAH...k dispozícii mám viac ako 500druhov bylín.Čaje miešam z aktuálneho ručného eko zberu (50g=3,50/100g 6,50)...K dispozícii aj kvapky (25ml=2,99/50ml=4,49), sirupy (100ml=4,99) či oleje (100ml od 3,99).Kuk aj do bazárika na ostatné výrobky,za jedno poštovné sa Vám to oplatí!
Anjelské dúhové kvapky,rovnako ako aj čaj takéhoto mena,regenerujú a detoxikujú pečeň. Sú vhodné pri pečeňových poruchách,zápaloch,cirhóze,vredových ochoreniach žalúdka a dvanástnika,popáleninách,ekzémoch,akné,psoriáze,paradentóze a nehojacich sa ranách. Sú vhodné najmä pre ľudí s vysokým krvným tlakom (VKT),ktorí potrebujú znížiť hladinu cholesterolu v krvi,pretože bežné lieky môžu prechodne tlak ešte zvýšiť ... Užíva sa po kvapkách cca 15 - 25-35kvapiek do 1dcl vody PO JEDLE 1-3x denne.Čaj je vhodné piť 1-5x denne PRED jedlom (návod je na vrecúšku).Vhodné aj na kombináciu s olejmi,či bežnými farmakolofikami.... Okrem epileptikov!
  • Rozmery: cena v texte.Čaj rovnakého zamerania 50g=3.99 / 100g=6.99 100g čaju + 50ml kvapiek v cene 6,99 + 3,99 v akcii !
  • Veľkosť: 25
  • Značka: JA,EKO,BIO
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 2,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)