Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Sušená morská riasa druh Laminária - Laminaria japonica obsahuje unikátny komplex životne dôležitých komponentov.Tu vo forme tabliet,vhodné aj pre "uponáhľaných" ľudí,čo príp.neznášajú rybí pach a preto odmietajú papať či piť čokoľvek,čo by im síce pomohlo,ale je cítiť inak,než vôňou kvetov :-//. Morské riasy (a laminária obzvlášť) je zdrojom životne dôležitých minerálov (B, Mg, K, I) a živín.Pomáha pri hypothyreóze-zníženej funkcii štítnej žľazy,rôznych opuchoch,pri nepravidelnom menštruačnom krvácaní,slabosti,dlhotrvajúcej únave "bez príčiny",depresii,...Morská kapusta Laminária obsahuje veľké množstvo živín, steroly (bojovníci s cholesterolom), zlepšuje krvný obraz, zabraňuje tvorbe krvných zrazenín, je účinná pre ženy s nepravidelným menštruačným cyklom,ktorý spôsobuje aj druhotnú neplodnosť. Obsahuje biologicky aktívne látky, tzv. algináty, ktoré môžu neutralizovať toxické látky, ťažké kovy a rádionuklidy, pričom posilňujú imunitu a znižujú riziko vzniku rakoviny. Okrem toho je morská kapusta jedným z najúčinnejších prostriedkov črevnej normalizácie. Obsahuje vlákninu a úspešne sa používa ako mierne preháňadlo pre niektoré formy zápchy. Obsah vitamínu C nie je nižší než u citrónu či pomaranča. Oproti bežným morským živočíchom majú riasy schopnosť extrahovať z morskej vody dôležité živiny a elementy.Spôsob použitia: Užíva sa 1 tableta denne v priebehu jedla.
Neužívajte pri hemoragii, zvýšenej funkcii štítnej žľazy a precitlivelosti na jód. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte doporučenú dennú dávku. Neužívajte pri individuálnej neznášanlivosti na jednotlivé zložky prípravku a pri precitlivelosti na jód.
Balenie: 100 tabliet. Hmotnosť: 20g
  • Rozmery: 100tabletiek lisovaných do fólie,balenie v papierovej krabičke.Cena za kompletné balenie (nie je problém poslať aj jednotlivé pláty=25ks,teda menšie množstvo,než celú krabičku)
  • Značka: RUSKO
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedalo 6 záujemcov
cena: 10,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)