Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Brahmi - Bacopa monnieri
Brakopa brahmi je liečivá, pôdokryvná rastlina, ktorá je po stáročia využívaná v ajurvédskej medicíne. Kvitne drobnými bielymi - svetlo modrými kvietkami. Bežne ju pestujeme ako izbovú rastlinu, ktorú môžeme letniť,znáša slnko aj polotieň. Potrebuje výdatnú zálievku (v Indii sa pestuje v bažinách) a doporučuje sa hnojiť prírodnými hnojivami. Atraktívne pôsobí v závesných kvetináčoch.Tu si ju však zaobstaráte ako sušenú liečivku vhodnú na čaj (alebo do čajových zmesí).
Na ľudský organizmus má očisťujúce účinky, je vynikajúcim prírodným zdrojom pre zvýšenie duševnej výkonnosti a posilnení schopnosti mozgu. Používa sa ako krv čistiaci prostriedok, pôsobí priaznivo pri zápaloch, chronických kožných
ochoreniach,strate vlasov,vysokých horúčkach a pod.V tradičnej čínskej medicíne je používaná ako Yang-tonikum pri impotencii a reumatizme.
1čajovú lyžičku zalejeme 3dcl vriacej vody a necháme lúhovať 10-15min.Účinnejšia je v zmesiach s tulsi (bazalkou posvätnou-ktorá podporuje spomienky...čo účinnejšie pri učení či skúškach :-D?),rozmarínom,šalviou,citrónovou trávou či gotu kolou...
Dodávané v 50g balení
  • Rozmery: 50g balenie z EKO ručného zberu z poslednej úrody
  • Veľkosť: 50
  • Značka: EKO,BIO
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 3,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)