Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Aloysia triphylla má protipliesňové,antidepresívne,antivírové,antibakteriálne,sťahujúce, sedatívne,relaxačné,antioxidačné účinky.Harmonizuje meridián pečene a žlčníka, troch žiaričov a žalúdka.Pôsobí aj detoxikačne a mierne povzbudzujúco na trávenie.Používa sa pre svoju citrónovú arómu do osviežujúcich čajov i na ochutenie jedál.Upokojuje centrálny nervový systém,odstraňuje migrény,depresie,neuralgie,pocit nevoľnosti,, tachykardie (búšenie srdca),stimuluje kontrakcie maternice, podporuje laktáciu, upravuje činnosť pľúc, žalúdka,trávenia a príjemne osviežuje dych.Čaj má pozitívny vplyv pri nafukovaní (kt.spôsobujú pliesne) žalúdočných a črevných kŕčoch.Celkovo upokojuje psychiku a odstraňuje stres. Prítomný cineol obmedzuje množenie chrípkových vírusov, plesní Candida albicans,Escheria coli a geraniol má priaznivý vplyv na rôzne parazity.
Dávkovanie a príprava: 1/2 polievkovej lyžice byliny zmiešame s 3/4 litrom vody,varte 3-5 min.zakryté a scedíme(silnejšia verzia prejsť varom 3min+lúhujte ešte 15-20 minút zaryté) Pite po dúškoch v priebehu dňa do 17,00 hodiny. Čaj môžete mierne prisladiť medom. Vo všetkých prípadoch užívania nasleduje po 3. týždňoch 1. týždeň pauza. Nie je náhradou pestrej stravy, neprekračujete doporučené dávkovanie!
  • Rozmery: 50g vrecúško z ručného ekozberu
  • Veľkosť: 50
  • Značka: EKO,BIO
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 3,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)