Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Tajfún

Nový tovar k prodeji

IHNEĎ K ODBERU!!! PROSÍM ČÍTAJTE PODMIENKY PREDAJA!!!
Nasekajte cibuľu, cesnak, bylinky, zeleninu, ovocie, ušľahajte šľahačku či sneh, urobte si džúsy, smoothie, omáčky či krémy s novým výrobkom Tajfún za niekoľko minút. A teraz za skvelú cenu!
Tajfún je veľmi rýchly v sekaní surovín, cibuľu nasekáte okamžite a úplne bez plaču:-)
Je ideálny tiež na prípravu zdravých nápojov, majonéz, detských svačiniek, ale tiež na rôzne omáčky a krémy. Má originálny mechanizmus, ktorý zabezpečí ľahké a rýchle nasekanie bez námahy. Stačí niekoľko krát zaťahať za uško a pomocou ťahu povrázku sa držiak s 3 neuveriteľne ostrými nožmi začne otáčať. Silou akou za povrázok ťaháte a počet opakovania ovplyvní ako jemne budú ingrediencie nasekané.
Nádoba Tajfúnu je priehľadná, aby bolo jednoduché kontrolovať pripravované suroviny pri každom kroku.
Odmerka do 600 ml umožňuje sledovať množstvo surovín pri príprave.
Čiara okolo celej nádoby – 400 ml – ukazuje maximálne množstvo tekutín v nádobe. Výška nádoby zabraňuje vytekaniu surovín pri používaní. navyše je zabezpečená úžasná stabilita vďaka proti-sklzovej spodnej strane.
Tajfún tak skrýva všetky úžasné vlastnosti Tornáda, ale má väčší objem objem pre prípravu väčšieho množstva surovín a metličku navyše. Metlička bola vytvorená pre hladšie jedlá, aby svojím špecifickým tvarom umožnila, aby sa vzduch dostal do jedla pri otáčaní pre zrýchlenie výroby receptu.
Tajfún podporuje zdravú výživu v rodine. Vôbec nepotrebuje veľa miesta na uskladnenie, pretože sa všetky časti vojdú do Tajfúnu.
Objem:730ml
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: podľa váhy a zvoleného spôsobu odoslania EUR
  • Už odpovedalo 45 záujemcov
  • (K dispozícii môže byť viac kusov.)
cena: 56,95 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*