Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Prstienky s polodrahokamom:

Nový tovar k prodeji

Aventurín- dodáva odvahu, optimizmus, schopnosť rozpoznať nových priateľov. Pomáha nám vcítiť sa do iných ľudí, podporuje súcit, vytrvalosť. Upokojuje myseľ, pocity, usporiadanie myšlienok aj života,je to "slnečný kameň"...je všestranný liek na regeneráciu a harmonizáciu celého organizmu, pretože aktivuje sily prírody.
Ametyst-je kameňom duchovnej čistoty a meditácie,je silným kameňom ochrany pred energiami ostatných,urieknutím,elektromagnetickým smogom (tv, počítače, mikrovlnka). Je schopný nás ochrániť takou formou, že premení psychický útok (urieknutie) na lásku.
Tyrkenit-spája energiu nebies s vedomím Matky Zeme a každú energiu privedie na vyššiu úroveň. Pomáha nám spirituálne sa naladiť na vyššie energie, čistí a lieči, ochraňuje pred psychickým útokom i pred vplyvmi znečisteného prostredia, čím podporuje dlhovekosť. Pomáha nám objavovať krásu v iných i v sebe samých. Tomu, kto ho nosí, dodáva vnútornú žiaru.
Prstienky sú zhotovené z chirurgickej ocele tak,aby ich mohli nosiť aj alergici. Tyrkenitový a ametystový sú nastaviteľné (roztiahnu sa podľa potreby),aventurín je veľkosť 16
Cena za kus 7,90 ...možnosť dodať v srdiečkovej darčekovej krabičke.NOVÝ tovar vhodný ako darček k narodeninám,meninám,ukončeniu štúdia, ...
  • Značka: RUČNÁ PRÁCA ZLATNÍKA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 7,90 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)