Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na tieto príznaky: popáleniny,ekzém,lupienka.....

Výrobca : TOPVET

Balenie : 100 ml

Záruka : 3 roky
Popis:

Ľubovníkový bylinný olej (Janov olej) - Hypericum Perforatum.

Ľubovník bodkovaný je využívaný v ĺudovom liečitelstve už viac než 2000 rokov. Užívanou častou je predovšetkým kvet a vnať. Kvet je bohatý na beta-karoten a hypericin. Vačšie množstvo najúčinnejšej zložky ĺubovníka – hypericin – je obsiahnutý hlavne vo vnati. Hypericin je látka velmi účinná proti infekciám. Pri vnútorním užití značne zvyšuje imunitu. Mnoho štúdií potvrdilo využitie ĺubovníka pri liečbe rán. Okrem hypericinu obsahuje olej z ĺubovníka dalšie antibiotické a protizápalové zložky. Nielen že urýchluje hojenie rán a popálenín, ale taktiež po zhojení nezanecháva jazvy. Pri vnútornom užití je ĺubovník velmi účinný liek proti depresiám. Ľubovník je s úspechom používaný na najroznejšie formy ekzémov.

Verzia forte obsahuje vyššie množstvo aktívnych látok.

Návod k použitiu: jemne potierajte popálenú kožu niekolkrát denne. POZOR! Práve najúčinnejšia zložka ľubovníka - hypericin - sposobuje fotosenzitivitu, hrozí preto možnost spálenia sa na priamom slnku !

Indikácie bylinky:

na popáleniny
urýchluje hojenie rán
na rozne ekzémy
ľahká a praktická aplikácia
bez predpisu

Kontraindikácie: Nie sú známe prípady nežiadúcich interakcií na lieky či potravinové doplňky. Nie sú známe obmedzenia počas tehotenstva, alebo pri kojení. Bezprostredne po aplikácii nevychádzajte na priame slnko.

Ingredients (INCI): Helianthus Annuus seed oil, Hypericum Perforatum, Tocopheryl Acetate
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,80 EUR
Pôvodná cena: 5,80 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*