Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

OK BETA + OK GAMA

Nový tovar k prodeji

OK Beta+ (150g), doplnok stravy pre podporu kĺbov -zmes k príprave nápoja s blahodárnymi účinkami vyrobená zo starostlivo vybraných ingrediencií tej najvyššej kvality.

Čo pre Vás môže urobiť?
PODPORA REGENERÁCIE, VÝŽIVY A OCHRANY KĹBOV
ZPEVNENIE KOSTÍ:

OK Beta+ je zdrojom organicky viazaného vápniku (Ca). Vďaka svojej unikátnej väzbe má najvyššiu vstrebateľnosť! OK Beta+ hrá pozitívnu úlohu nielen v zpevňovaní kostí, ale zároveň taktiež v udržovaní acidobázickej rovnováhy a účasti na svalovej kontrakcii, vrátane srdcovej činnosti. Okrem iného taktiež zabraňuje tvorbe obličkových kameňov.

OBMEDZENIE NADMERNEJ KYSLOSTI ORGANIZMU:



OK Gama+ je doplnok stravy -zmes upravených olejov živočíšneho a rastlinného pôvodu s blahodárnymi a revitalizujúcimi účinkami určený k harmonizácii cievneho a pohybového systému. OK Gama+ svojím jedinečným pôsobením zvyšuje účinnosť výrobku OK Beta+. Unikátne a vysoko čisté ingrediencie zaručujp premium kvalitu a zároveň Vašu spokojnosť s výrobkom OK Gama+.
Čo pre Vás môže urobiť:
PODPORA A POSILNENIE SYSTÉMU SRDCA A CIEV
ZPEVNENIE POHYBOVEJ SÚSTAVY:

Obzlášť starostlivo vyvážené zloženie výrobku OK Gama+ stimuluje regeneráciu chrupavky, obmedzuje zápalové stavy v kĺboch a redukuje aktivitu enzýmov degradujúcich chrupavku. Naviac taktiež zvýši hladinu vápniku (Ca) vo Vašom tele a stimuluje jeho ukladanie do kostí, čo vedie k zvýšeniu ich pevnosti. Aktivuje enzými riadiace regeneráciu chrupavky a stimuluje tvorbu kolagénu. OK Gama+ svojim jedinečným pôsobením veľmi významne zvýši účinnosť výrobku OK Beta+.


KOŽA, NECHTY, VLASY:

OK Gama+ prispeje k žiadúcej pružnosti a kvalite Vašej kože a zároveň k peknému vzhľadu kože, nechtov i vlasov.Zuzana Chrinová,reg.č. 03-002568, nezávislý distribútor

Materiál pre túto str
  • Značka: OKG
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 77,86 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*