Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Beta-glukán a inozitol hexafosfát (IP6) na zvýšenie imunitného systému, ako podporný prostriedok pri chronických a onkologických ochoreniach.
- na komplexnú podporu tvorby ochranných faktorov pri chronických ochoreniach tráviaceho traktu
- na podporu imunity pri onkologických ochoreniach
- pôsobí antioxidačne
- preventívne chráni pred chrípkou a nachladením
- odbúravanie cholesterolu, podpora srdcovo-cievneho systému
Pôsobenie účinných látok v prípravku na odstraňovanie príčin ochorení na základe najnovších skúseností:
Beta-glukán je prírodný imunostimulátor. Zvyšuje odolnosť organizmu voči vírusovým, bakteriálnym, plesňovým a parazitárnym ochoreniam. Je určený najmä pre ľudí so zníženou imunitou, ako aj pre starších ľudí, pretože glukán aktivuje leukocyty (biele krvinky), ktoré sú zložkou imunitného systému. Je vhodné ho užívať ako prevenciu a pri liečbe onkologických ochorení. Beta-glukán kontroluje hladinu cholesterolu v krvi - znižuje LDL-cholesterol a zvyšuje hladinu HDL-cholesterolu. Pomáha pri liečbe a prevencii chronickej gastritídy, artritídy, aterosklerózy.

IP6 (inozitol hexafosfát) napomáha regulovať proliferáciu a diferenciáciu buniek, čím zasahuje do procesu nekontrolovateľného množenia a rastu buniek pri vzniku nádorového procesu. Zvyšuje aktivitu K-buniek, ktoré sú súčasťou bunkovej imunity (účinkujú bez účasti protilátok) a zvyšuje tvorbu tumor-supresorových génov p53, ktoré účinkujú v poškodených bunkách - zabraňujú ich rozmnožovaniu a navodzujú v nich naprogramovanú bunkovú smrť (apoptózu). IP6 je silný antioxidant, chráni pred vznikom obličkových kameňov, má protivírusové a antikarcinogénne účinky. Vyskytuje sa v obilninách, v pšeničných a ryžových otrubách a strukovinách.

Spôsob užívania: deti 11 až 14 rokov 2x1, dospievajúci a dospelí 2 až 4 tabletky denne
  • Rozmery: 60tbl
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 7,50 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*