Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Amulet proti depresiám

Nový tovar k prodeji

Užitočný talizman pre radosť zo života je jeden z mnohých magických znakov kráľa Šalamúna.Pravidelné nosenie amuletu umožňuje nájsť stratený zmysel života. Magický znak zobrazený na tomto talizmane sa používa už tisícky rokov.Bol vytvorený ako spoľahlivá ochrana pred psychickými depresiami. Chráni pred celkovým nervovým zrútením. Ďalej ochraňuje pred stresom, ktorý bol nechtiac vyvolaný z nemožnosti dosiahnutia vytúženého cieľa.Zabudnete na nepokoj.Do úzadia zaženiete nepokoj a nedôveru vo vlastné sily. Aby tento amulet a talizman správne fungoval a účinkoval, musíte ho nosiť stále pri sebe. Depresívne myšlienky si nevyberajú čas ani miesto.Buďte pripravený,zbavte sa ich. Nájdete stratený zmysel Vášho života.Budete opäť veselý a plný radosti. Pomôže Vám načerpať silu pri nezáživných rokovaniach a zlepší náladu. Pochmúrne dni sa stanú minulosťou.Vhodný pre každú osobu. Priemer 3 centimetre. Pribalený remienok z pravej kože.
  • Rozmery: Priemer talizmanu 30 mm,hrúbka 1 mm,hmotnosť 9 gramov,materiál leštená mosadz a meď - oxid. (Ms58Mn - zliatina medi a zinku, CuO).Balenie obsahuje amulet,kožený čierny remienok a PVC krabičku. Rozmer balenia: 43 x 57 mm Pôvod výrobku: India
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedalo 9 záujemcov
cena: 5,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)