Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

je výnimočný jedinečný kameň,NEMÁ NIKDY nepriaznivé účinky,je to ochranný šamanský kameň,pôsobiaci VŽDY vždy v prospech svojho nositeľa.Prináša mu radosť,odstraňuje stres,zlosť,strach.Je pomocníkom pri chápaní samých seba,aj pri chápaní druhých.Zvyšuje sebadôveru,nezávislosť.Pomáha získať nadhľad v situáciach,kt.nás rozčuľujú.Udržuje v harmónii JING a JANG energiu,spája,čistí,harmonizuje čakry,odstraňuje bloky z aury.
Patrí k drahokamom.Nazýva sa ešte aj "elektrický kameň", lebo pri zahriatí, alebo trení tvorí na svojom povrchu elektrické pole.Má schopnosť pohlcovať a prepúšťať prechádzajúce svetlo a to v rôznych smeroch.V Oriente je používaný na prinášanie energie,vyrovnanosti, mieru,priateľstva,lásky.Je studňou mladosti.Pomáha realizovať sny.Mal by sa nosiť blízko srdca,oslobodzuje dušu a chráni ju.Vťahuje do seba nepriazeň,závisť,nedôveru,hnev,zlobu.Chráni aj pred vlastnou zlosťou a zlobou a pomáha nájsť vnútornú orientáciu duše.Doporučujeme ho položiť pred spaním na vankúš. Vedie k nezávislosti,k pokoju,zdravému sebavedomiu.Chráni pred škodlivým žiarením: položte ho vedľa TV,PC... Deaktivuje patogénne zóny a negatívne žiarenie zo spotrebičov. Rieši zápaly nervov,dýchacie problémy,mozgové príhody,ochorenia pľúc,bronchitídu, poruchy štítnej žľazy,zápaly mozgových blán,poruchy srdca,posilňuje krvný obeh,redukciu tuku,reguláciu vody v tele,imunitu,reguluje vitamíny,chudokrvnosť, zápale spojiviek,uľahčuje pôrod, podporuje rozvoj svalov. šiesta čakra - tretie oko, piata čakra. Doporučujeme raz do týždňa v teplej prúdiacej vode umyť a nabiť pri zapadajúcom slnku alebo kryštálom.
  • Rozmery: Turmalín má na svojom povrchu ryhy,nie je vada kameňa! Ryhy zvyšujú energetický tok, čím z neho robia vynikajúcu pomôcku na liečenie,zvyšovanie energie a odstraňovanie blokov.dĺžka cca 3cm, priemer 10mm,zasadený v striebre Ag925
  • Veľkosť: XL
  • Značka: RUČNÁ PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedalo 13 záujemcov
cena: 9,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)