Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

je kameň obdarený veľkou mocou,ale je potrebné zaobchádzať s ním veľmi opatrne. Nikdy nevdychujte jeho prach.Ako elixír, aplikuje sa iba zvonka.Zosiľňuje kladné aj záporne energie,uzemňuje duchovné energie do pôdy,má upokojujúce účinky na ľudské city. Prináša odolnosť voči emocionálnemu stresu.Je veľmi vhodný pre citlivých, nervóznych a ustráchaných ľudí,pomôže cítiť harmóniu,pokoj,...Otvára srdcovú čakru a podporuje k úprimnej láske-vrátane lásky k sebe.Podporuje pozitívny prístup k sebe samému,trpezlivosť,oddanosť a schopnosť načúvať.Stimuluje nesebeckú,precítenú lásku.
Má detoxikačné účinky,neutralizuje telesný pach,pomáha uvoľňovať svaly,funguje proti kŕčom,pôsobí pri menštruácii,na žalúdok,črevá,kŕčové žily,bolesti močového mechúra,ľadvinové kamene.Hojí kosti, zubné kazy,preventívne pôsobí proti epilepsii,prináša úľavu pri bolestiach hlavy,migréne,spomaľuje zrážanlivosť krvi,urýchľuje metabolizmus tukov, rozptyľuje cholesterol,bráni vzniku arteriosklerózy a angíny pectoris.Pomáha proti srdcovým poruchám,udržuje telesnú teplotu znižuje horúčku,zimnicu.Ľahko pohlcuje negatívne energie a znečisťujúce látky, ktoré odoberá priamo z atmosféry alebo ľudského tela. Pred použitím i po ňom by sa mal vyčistiť tak, že ho necháme na slnku položený na kuse krištáľu. (nikdy nepoužívajte soľ, lebo by poškodila jeho povrch), vstrebáva znečistenie plutóniom a chráni pred žiarením každého druhu. Čistí elektromagnetické znečistenie a lieči zemské energie. Je pevným putom spojený s prírodnými a božskými silami.
  • Rozmery: na gumičke je vhodný pre každý rozmer ruky.Vhodné aj ako darček
  • Značka: RUČNÁ PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedalo 6 záujemcov
cena: 3,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)