Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Náramok z českého GRANÁTU

Nový tovar k prodeji

Farebnosť tohto drahokamu sa mení od rozmanitých tónov červenej a hnedej cez ružovú až k zelenej.Granát pyrop (= ohnivý) patrí k najobľúbenejším skupinám s typickým ohnivočerveným sfarbením, čo je spôsobené prímesami železa a chrómu. Kvôli svojej červenej farbe sa často používal ako náhrada za menej dostupný rubín.Podľa hebrejskej legendy Noe zavesil granát vo svojej arche na zosilnenie svetla počas dlhej cesty.Jeho doštičky sa používali aj do okien chrámov a kostolov.Dokáže zahnať zlé chmáry a odháňa nočné mory.Figúrka leva nosená ako prívesok,chráni zdravie svojho nositeľa a ochraňuje na cestách.Dokáže vniesť do života svetlo a pomôcť pri liečení nemocnej duše človeka.
Symbolizuje večnú lásku a sľub rýchleho návratu pri dlhom odlúčení zaľúbencov. Starogrécky boh smrti Hádes dal granátové jablko svojej manželke Persefone, keď ho opustila, aby sa uistil, že sa opäť stretnú. Červený granátový náramok u svojho nositeľa dokáže zlepšiť prúdenie energie v tele a tým mu pomôže získať stratenú silu. Dodáva odvahu k zmenám ,je to kameň nového začiatku.Posilňuje u svojho nositeľa sebadôveru a úspech.Povzbudzuje činnosť srdca a zlepšuje krvný obeh. Prikladaním granátu na reumou postihnuté kĺby či kosti sa môže znížiť ich bolestivosť.Prislúcha Marsu.Prináša šťastie ľuďom narodeným v znamení kozorožca, barana, leva a strelca. Zvykne sa darovať v manželstve ako tradičný darček k oslave 2.,6. a 19teho výročia svadby.
  • Rozmery: náramok je vhodný pre všetky typy,nakoľko je na gumičke,vhodné aj ako darček
  • Značka: RUČNÁ PRÁCA
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 4,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)