Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

- Multifunkčná doštička je nový výrobok Tupperware, ktorú môžete použiť samostatne, či s nízkym tanierom alebo spolu s výrobkom Mini-max cedidlo alebo Mini-max 1,5 l.
- Multifunkčná doštička má širokú plochu na krájanie, vďaka ktorej sa stáva krájacou doštičkou na každodennú prípravu jedla ako napr.: na krájanie kurčaťa. Ak ju použijete spolu s výrobkom Mini-max cedidlo, budete môcť hneď umyť a scediť nakrájané suroviny.
- Keď nepoužívate Multifunkčnú doštičku s výrobkami Mini-max, musí ležať na kuchynskej linke a nízky tanier - nižší než 2,5 cm – môže byť vložený medzi háčiky na nazhromaždenie potravín. Tanier sa nepripája k háčikom, ale leží na stole.
- Keď sa používa samostatne, priestor medzi háčikmi sa dá použiť ako veľké držadlo. Na protiľahlej strane, kde je priestor medzi výlevkami, sa dá využiť ako držadlo na prenášanie z miesta na miesto.
- Protisklzové zarážky sú umiestnené na spodnej strane Multifunkčnej doštičky, aby zaistili stabilitu na kuchynskej linke.
- Prísavková nožička musí byť použitá vtedy, keď sa používa Multifunkčná doštička spoločne s výrobkom Mini-max, aby zaistila, že sa Multifunkčná doštička neprevráti keď presúvate nakrájané suroviny do výrobku Mini-max. Prísavková nožička umožní oddeliť Mini-max cedidlo alebo Mini-max 1,5 l z Multifunkčnej doštičky bez toho, aby se prevrátilo.
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: 2,4 EUR
  • Už odpovedalo 5 záujemcov
cena: 11,90 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*