Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Vitamin E- 100tbl

Nový tovar k prodeji

Vitamín E je silný antioxidant, chráni bunky (najmä pokožky) pred negatívnym vplyvom voľných radikálov, podporuje správnu funkciu krvného obehu, nervového a tráviaceho systému.

* pomáha pri menštruačných a klimakterických problémoch
* preventívne pôsobí proti vzniku paradentózy
* chráni tkanivo pokožky, očí, pečene a pľúc
* potrebný pre správnu funkciu kostrových svalov, srdcového svalu a svaloviny čreva



Pôsobenie účinných látok v prípravku na odstraňovanie príčin ochorení na základe najnovších skúseností:
Vitamín E (tokoferol) patrí do skupiny vitamínov rozpustných v tukoch - je silný antioxidant, ktorý chráni bunky pred vplyvom voľných radikálov. Pomáha predchádzať srdcovým ochoreniam a udržiavať zdravý cievny systém - zabraňuje oxidácii LDl-cholesterolu. Vitamín E je potrebný pre normálne trávenie a metabolizmus polynenasýtených mastných kyselín, ďalej sa podieľa na metabolizme cukrov a bielkovín a na regulácií hormonálnych funkcií. Pri hojení rán zabraňuje tvorbe hrubých jaziev. Zmierňuje napätie prsníkov, ktoré sa často vyskytuje pred menštruáciou.

Podľa niektorých štúdií látky (ako napr. vitamín E), ktoré zvyšujú hladinu katecholamínov v mozgu a chránia pred oxidačnými zmenami môžu zmenšiť poškodenie mozgu a spomaliť tak proces vzniku Alzheimerovej choroby. Ak sa vitamín E užíva spolu s vitamínom C znižuje sa riziko vzniku stareckej demencie. Kombinácia týchto dvoch vitamínov je tiež účinná v prevencii vzniku ochorení očí (šedého zákalu a postupnej degenerácie žltej škvrny).

Spôsob užívania: 1 tableta denne. Po odporučení lekára je možné dávku zdvojnásobiť.
  • Rozmery: Zloženie v 1 tablete: vitamín E 200 mg
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 4,50 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*