Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Máte často zápaly močových ciest? Tráviaceho systému? Angíny,boľavé hrdlo či ťažké akné? Príroda pomáha rýchlo,spoľahlivo a bez vedľajších nežiadúcich efektov !!!
Táto rastlinka je u nás jednoročka, popínavá alebo prízemná, so žltými, oranžovými alebo aj červenými kvetmi, z ktorých vznikne plod - tobolka s tromi semenami.Pochádza z južnej Ameriky /Peru, Kolumbia/, kde bola domorodým obyvateľstvom využívaná ako liečivá rastlina. K nám sa doviezla v 17tom storočí ako okrasná rastlina. Používame z nej semená, kvety aj listy. Tobolky na sušenie zbierame až keď sú dozreté - hnedé /september, október/, alebo ešte mladé zelené ich môžeme nakladať do octu spolu s púčikmi, podobne ako kapari. Kvety a listy sa používajú na prípravu tinktúru a sirupov.
Obsahuje glykozid glukotropeolín, mastné kyseliny, biekoviny, glukózu, draslík a iné minerálne látky. Chuť je mierne korenistá,pripomína redkvičku. Táto rastlinka je silné prírodné antibiotikum, účinkuje proti baktériám ako sú Staphyloccokus, Streptokokus, Proteus, Salmonela, Escherichia coli a iné. Bylina sa používa na liečbu chronických aj akútnych zápalov močových aj dýchacích ciest, rozdrvené semená vypudzujú hlísty, robia sa z nich obklady na boľavé miesta, pomleté sa používajú ako korenie a povzbudzujú trávenie, čerstvé listy a kvety dopĺňajú vitamíny pri ozdravných kúrach.
Je zložkou aj v prípravkoch na rast vlasov a proti lupinám.Vhodná aj pre malé deti, tehuľky či po pôrode (na hojenie pôrodných trhlín,jaziev a pod.) či pri vážnych stavoch (onko a pod),kde klasické antibiotiká nezaberajú či majú nežiadúce vedľajšie účinky.Doporučené dávkovanie každých 8hodí podľa váhy a veku (príbalový leták súčasťou). Ide o nový tovar !!!
  • Rozmery: od 20 tabliet / 2,49 40tabliet / 4,79 60tabliet / 6,99
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedalo 9 záujemcov
cena: 2,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)