Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: vlasy,vši ,pre deti...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 100 + 200 ml

Záruka : 3 roky

Popis : - detský vlasový olej + šampon
PEDICAP OL + ED - vlasový olej + šampón

PEDICAP OL slúži pre kompletné odstránenie vší - k liečbe Pediculosis capitis, pediculosis pubis (voš detská, voš muňka). Pedicap OL je prírodný, nejedovatý prostriedok na odvšivenie vhodný i pre deti od 3 rokov, tehotné a kojace í ženy. Neobsahuje insekticídy. Určený pre všetky typy vlasov a všetky štýly úprav.

PEDICAP ED slúži k ošetreniu pokožky hlavy a vlasov. Bezpečný a účinný prípravok obmedzujúci výskyt vší vo vlasoch.Je možné ho použiť k zlepšeniu kvality vlasov a pokožky hlavy.Vhodné pri zvýšenej lámavosti vlasov, pri svrbení pokožky hlavy, výskyte lupín a pri nadmernom mastení vlasov.

Dávkovanie: aplikujte podľa potreby na suché vlasy, nechajte 7 minút posobiť a potom vlasy umyte šampónom, dokladne vyčešte priloženým hrebeňom..

Balenie: 100 ml + 200ml

Doporučenie !
Pedicap OL aplikujte 1 x týždenne do dobz, než vlasy budú úplne bez hníd. Pretože hnidy 100% nezahubí žiadny prípravok, musia sa vyčesávať priloženým hrebeňom alebo vyberať. Z hníd sa liahnu tzv. nymfy, ktoré sa opať ničia prípravkom Pedicap OL. Nymfa vajíčka nekladie, ale behom dvoch až štyroch týždňov dozrieva na dospelú. Po aplikácii Pedicap OL vyperte posteľ.prádlo, čiapky, vyčistite hrebene.. Doporučujeme, až sa Vám podarí zbaviť vší, používať preventívne pred opakovanou nákazou vlasové prípravky s obsahom Tea Tree oil, ktoré vši síce neničia, ale odpudzujú. Vhodné je napríklad Vlasové tonikum s tea tree oil a pantenolom, ktoré možete zakúp
  • Značka: TOPVET
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 10,70 EUR
Pôvodná cena: 11,70 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*