Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Ja viem,zvláštny názov ...ale nie je mojím výmyslom. Ide o výrobok zo sušenej miazgy stromu, ktorú domorodci v Peru a iných častiach Južnej Ameriky používajú k liečbe rôznych ochorení - Sangre de drago - ako prírodné antibiotikum a antiseptikum. Používa sa na poranenia, opary, regeneráciu kože, po poranení a bodnutí hmyzom , podporuje tvorbu kolagénu, proti pliesňam,zastavuje krvácanie a používa sa aj na sedacie kúpele pri vaginálnych problémoch.Vnútorné užívanie: pomáha pri pokazenom žalúdku, chudokrvnosti, vredoch na žalúdku, nevoľnosti, hnačke, tuberkulóze, bolestiach v krku, povzbudzuje trávenie a mnohých iných. Pre svoju horkú chuť zvyšuje chuť do jedla.Vonkajšie potieranie pomáha pri liečbe hnisavých rán, zápaloch, herpese, zápale ďasien, kožných ochoreniach, hemoroidoch, popáleninách atď..
Má protirakovinové účinky, ale je to skvelý prostriedok proti "urieknutiu, z očí,..." Pre svoju tmavočervenú farbu krvi a hustotu získal svoje meno "dračia krv". Cez internet sa jeho cena zvyčajne pohybuje od 10€ vyššie cca za 30ml !!! Tu ju môžete mať za 30ml v cene 8,49 !!! Veľkoobchodná cena na základe priameho dovozu z PERU !!!
  • Rozmery: balenie 30ml v cene 8,49
  • Značka: PERU
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Už odpovedalo 7 záujemcov
cena: 8,49 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)