Odpovedať na inzerát

-12%
PREDÁM NOVÝ TOVAR

TTO gel

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: akné,pokožka, popáleniny...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 50 ml

Záruka : 3 roky

Popis : - na problematickú pokožku, tlmí prejavy akné, urýchľuje hojenie rán po popáleninách...
Tea Tree Oil - TTO GEL
Prípravok, ktorý je vhodnou obľúbenou alternatívou pre TTO creme. Hodí sa pre mastnejší a mladší typ pleti. Gel s čajovou silicou je určený pre denné i nočné použitie. Ide o nemastný základ, ktorý je možné kombinovať s ostatnými výrobkami rady TTO. Tea Tree gel používajte ako ukľudňujúcí a dezinfikujúci prípravok po depilácii. Gel je veľmi dobre použiteľný i na popáleniny od slnka, a to v kombinácii s TTO mliekom.

Návod k použitiu: aplikujte na problematické oblasti niekoľkrát denne. Neaplikujte na sliznice a otvorené rany. Pre zvýšenie účinku je vhodné prípravok aplikovať po predchádzajúcom dokladnom vyčištení pokožky TTO vodou.
Originálne balenie : 50 ml


Indikácie bylinky:
- na problematickú pokožku
- tlmí prejavy akné
- urýchľuje hojenie po popáleninách
- netoxický
- bez obmedzenia veku
- ľahká a praktická aplikácia
- bez predpisu

Kontraindikácie :Nie sú známe prípady nežiadúcich interakcií na lieky a potravinové doplnky.Nie sú žiadne obmedzenia v tehotenstve a čase kojenia.

Nežiadúce účinky: nie sú známe prípady predávkovania ani akýchkoľvek nepriaznivých účinkov. Vzhľadom k pomerne dlhej dobe, počas ktorej je TTO používaný, sú už známe prvé prípady alergickej reakcie. Pri prípadnej precitlivelosti na TTO, alebo niektorú zložku prípravku je vhodné aplikovať v kombinácii so šišákom bajkalským alebo gel vobec nepoužívať !
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,00 EUR
Pôvodná cena: 3,40 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*