končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
GRILOVANIE |
Grilované bravčové rebierka s BBQ omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové rebierka (od karé - majú krátke kosti), Obľúbená domáca BBQ omáčka, Cibuľa, Cesnak, Polievkové korenie, Bobkový list, Grilovacie korenie, Soľ POSTUP PRÍPRAVY Z celých rebierok odstránime zadnú blanu a rebierka prekrojíme tak, aby sme mali napríklad 1 pár kostičiek. Rebierka preložíme do hrnca s vodou do ktorej sme pridali soľ, rozštvrtenú cibuľu, bobkový list, polievkové korenie a 5 strúčikov cesnaku. Privedieme k varu a po jednej hodine varenia na slabom plameni rebierka vyberieme, necháme odkvapkať a posypeme oblúbením grilovacím korením (ja preferujem svoje domáce) a vychladené rebierka necháme do ďalšieho dňa odpočívať v chladničke. Zohrejeme gril na strednú teplotu a priamu metódu. Rebierka pomaly grilujeme a niekoľko krát otočíme. Keď sú rebierka hotové potrieme ich vlastnou BBQ omáčkou a necháme ich ešte 10 minút na grile. Odporúčam použiť nejakú grilovaciu misku. Podávame napríklad so sezónnou zeleninou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 24.5.2013, 21:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |