. .. .. .. .. .. .. .
. . . .

RECEPTY

Miroslava P. (mimado) ID 11394
.
mimibazar.sk/mimado
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.2.2007
Naposledy: 17.12.2017 21:02 včera
Aktualizácia: 17.12.2017 21:02 včera
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 22
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 480
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
♣♣♣♣Prosim vas o komunikaciu iba tu cez MMB, nakolko nechodim na mail kazdy den a mozem vas mail prehliadnut!!! Dakujem .♣♣♣♣
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

MÚČNIKY, POHÁRE

Snehovy ribezlovy kolac .



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO :4 vajcia- ked su velkost "S" davam 5 vajec , 100g masla, 130 g praskoveho cukru, 1 vanilkovy cukor, 200 ml mlieka, 400g hrubej muky,alebo polohrubej muky-je jemnejsi, 1 kypriaci prasok do peciva. \\r\\n\\r\\nKREM : 1 kg ribezli, 250 g praskoveho cukru, 4-5 kavovych lyziciek maizeny, sneh zo 4 (5) bielkov.

POSTUP PRÍPRAVY

Zltky zmiesame s cukrom , pridame zmaknute maslo a miesame do penista. Potom pridame mlieko a muku s kypriacim praskom do peciva. Cesto rozotrieme na vymasteny , pomuceny plech.\\r\\n\\r\\nOcistene , umyte a dobre odkvapkane ribezle premiesame so zmesou maizeny a praskoveho cukru- pripravime si to zvlast v miske, potom pridame tuhy sneh. Zmes rovnomerne rozotrieme na pripravene cesto a dame do rozohriatej rury piect. Pecieme pomaly pri strednej teplote. Ja peciem pri teplote 150 °C-45 minut.\\r\\n\\r\\nPoznamka: Ak pouzijete zavarane ribezle , do kremu dajte menej cukru.\\r\\n\\r\\nKolacik odporucam je stavnaty, rychly, jednoduchy. Vyborne osviezenie na horuce dni.Najdete ho v Receptoch zo zivota c.4.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 1.2.2012, 16:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Kontakt | Nájdete nás na Facebooku