končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ZivanskaPOTREBNÉ PRÍSADY Na 4 porcie potrebujete: 4 plátky bravcovej krkovicky, 2 klobásky, 3 cibule, 8 stredne velkých zemiakov, 8 plátkov anglické slaniny, sol, sladka paprika, mlete cierne korenie, rasca a trochu oleja. POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky oškrábte a nakrájajte na plátky, klobásu a cibulu na kolieska. Z alobalu pripravte 4 stvorce o velkosti asi 30 x 30 centimetrov. Pripravený alobal potrete kvapkou oleja. Všetky suroviny rozdelte na stvrtiny. Dostredu alobalu dajte zemiaky, ktoré osolte a orascujte, a na ne položte osolené a okorenene maso. Potom dame cibulu, klobásku a navrch 2 plátky slaniny. Nakoniec balíček zaprašte stipkou mletej papriky a zabalte tak, aby behom pečenia nemohla šťava vytiect. Podle potreby vrstvu alobalu zdvojnásobte. Pripravené balíčky dajte na plech, vložte do truby vyhriatej na 200 stupňov a pečte asi 50 minut. Podávajte s čerstvou zeleninou nebo salátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) katarina k. (misskate) ID 170780 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 18.2.2013, 12:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové na prírodno trocha inakPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé, cibuľa, kečup, horčica, múka, červené vínko, soľ, korenie, vegeta POSTUP PRÍPRAVY 1.)bravčové karé nakrájame na plátky, mierne vyklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na rozohriatom oleji 2.) keď sa už mäsko zatiahlo, posypeme červenou mletou paprikou,pridáme na kocky nakrájanú cibuľu, pridáme sol, korenie, mletú rascu a dobre premiešame, podľa potreby podlievame vodou 3.) keď už je mäsko mäkké, pridáme trocha horčice, kečupu, asi 0,5dcl červeného vínka a vo vode rozmiešanú múku, necháme prevrieť, podľa potreby ešte dochutíme 4.) ako prílohu som urobila tarhoňu a sterilizovanú baby kukuričku 5.) DOBRÚ CHUŤ ps: množstvo si samozrejme prispôsobte podľa množstva mäska a aj podľa toho, kto má rád v akom množstve šťavu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Romana Ď. (romana2) ID 130625 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 12.10.2013, 7:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové na rasci-stará výborná klasikaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčové stehno,2 cibule, hladká múka, olej, soľ, ml.rasca,ml.čierne korenie, 1 čl. vegety,mletá červená paprika POSTUP PRÍPRAVY ... viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 125 návštěvníkov) Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (34) posledné: 29.6.2015, 15:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Roláda z mletého mäsaPOTREBNÉ PRÍSADY 600 g mletého mäsa, 100 ml mlieka, 2 čajové lyžičky vegety, korenie čierne mleté, 1 cibula, 2 strúčiky cesnaku, 5 ks vajec, 2 PL oleja, 50 g hrášoku, 130 g šunky POSTUP PRÍPRAVY Mleté mäso dáme do misky, prilejeme mlieko a zmiešame. Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, vegetu a mleté čierne korenie. Dobre zmiešame. Pripravíme si alobal, ktorý troška natrieme olejom. pripravenú mäsovú zmes naň rovnomerne rozotrieme. Poukladáme šunku. Medzitým si pripravíme praženicu z 5-tich vajec, ktorú troška osolíme. Navrstvíme na šunku, osypeme hráškom a zatočíme. Alobal uzavrieme, ešte dáme do jedného alobalu. Uložíme na plech a pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 °C 50 minút. Potom alobal odstránime, roládu uložíme na plech, podlejeme troškou vody a už len dopekáme 10 minút. Dobru chut :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) katarina k. (misskate) ID 170780 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčový steak s jablkovo-chrenovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY asi 1 kg bravčovej krkovičky,grilovacie korenie,rozmarín,olej Omáčka: 1 cibula,3 jablká,asi 2 stručiky cesnaku,1/4 šálky bieleho vína ,1/4 šalky vývaru,tymian,1 čl horčice,1 čl chrenu,kusok masla POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na plátky,okoreníme gril.korením,rozmarínom a potrieme olejom.Necháme v chlade odležat pár hodín alebo cez noc.Cibulu nakrájame na drobno,jablká očistíme a nakrájame na malé kocky.Cibulu orestujeme,pridáme jablká,podlejeme vínom a uvaríme do mäkka.Pridáme vývar,cesnak,tymián,horčicu a chren,chvilku povaríme ,dochutíme a vymixujeme ponorným mixérom do hladka.Kto má rád jemnejšie,môže prepasírovat cez sitko.Nakoniec do omáčky vmiešame kusok masla.Mäso šupneme na gril a na tanieri prelejeme omáčkou.Ja som podávala ku tomu cesnakové zemiaky pečené v rure. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 4.2.2013, 11:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Karé čo dom dal :o)POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé, cesnak, oliv. olej, ČK, soľ, sójová omáčka, horčica POSTUP PRÍPRAVY Naklepeme si plátky bravčového karé. Do misky si zmiešame cca 3 PL olivového oleja, 3-4 strúčiky pretlačeného cesnaku, soľ, mleté ČK. Touto zmesou karé potrieme a necháme odstáť :o) Čím dlhšie, tým lepšie, ale stačí aj hodinka :o) Na panvicu si dáme olej a mäso zprudka orestujeme. Vytiahneme, do výpeku dame cca. 3 lyžičky sójovej omáčky a 2 kopcové lyžičky horčice + cca 1dcl vody - záleží akú hustú omáčku chceme mať. Následne vložíme mäso späť a prikryté dusíme cca 20-30 minút. Podávame s ryžou :o) Je to mňamka a pomerne rýchla a jednoduchá :o) Nestihla som foto, spapalo sa hneď - nabudúce doložím :o))))) DOBRÚ CHUŤ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Martina C. (mg6683) ID 13550 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 11.10.2015, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Závitky na záhorácky spôsobPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY olej 400g bravčového stehna alebo bravčové karé vykostené 550g kyslej kapusty 2 stredne veľké cibuľe 100g slaniny rasca soľ cesnak mletá paprika mleté korenie POSTUP PRÍPRAVY Slaninu pokrájame na kocky, dáme na panvicu a osmažíme, pridáme kapustu (je lepšie ju nakrájať) a necháme dusiť do polomäkka. Mäso umyjeme, nakrájame na plátky a jemne naklepeme. Potrieme cesnakom, osolíme, okoreníme a naplníme vychladnutou plnkou. Plátky zrolujeme, zviažeme silikónovu šnúrkou a na oleji prudko opečieme. Závitky vyberieme a vo výpeku do sklovita opražíme pokrájanú cibuľu a podlejeme trochou vriacej vody alebo vývaru. Závitky vložíme do silikonovej formy ryba, osolíme, opaprikujeme, okoreníme a zalejeme opraženou cibuľou. Dusíme v rúre prikryté vrchnákom asi 40 – 45 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Jana F. (muffin2) ID 260556 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 24.1.2013, 10:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečená panenka so smotanovými cibulkami a hubamiPOTREBNÉ PRÍSADY Mäso: asi 1 kg bravčovej panenky,4 pl oliv.oleja,3 stručiky cesnaku,sol,korenie štyroch farieb,rozmarín Omáčka:asi 500 g rôznych hub (šampiony,dubáky,kuriatka,hliva atd),2 pl oliv.olej,12 malých červených cibuliek,3 stručiky cesnaku,1 pl celozrnnej horčice,1/4 šalky červeného vína,1/4 šalky hov.vývaru,1 pl masla,petržlenová vnat,korenie štyroch farieb,smotana na šlahanie POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyjeme ,obrežeme ,očistíme a vcelku nasolíme .V miske si zmiešame olej,korenie ,rozmarín a rozotrený cesnak,mäso potrieme a necháme odležat. Medzitým si pripravíme huby (ja som použila mrazenu zmes ),hodíme na panvičku a vydusíme všetku vodu,prilejeme olej,očistené cibulky,cesnak,horčicu,víno,bujon ,zakryjeme a necháme asi 1/2 hodinku dusit.Na koniec prilejeme smotanu,ochutíme korením,pridáme maslo a petrž.vnat.Odležané mäsko opečieme na oleji zo všetkých strán,preložíme do pekáča,podlejeme troškou vody ,zakryjeme a šupneme do vyhriatej rury na 200 st asi na 20 minut.Necháme 10 minut v teple a nakrájame na tenké plátky.Ja som podávala s pečenými rozmarínovými zemiakmi v šupke. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 22.4.2020, 21:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Námornícke mäskoPOTREBNÉ PRÍSADY 400 g brav. mäsa, olej, soľ, 1 väčšia cibuľa, mleté čierne korenie, 20 g hl. múky (alebo maslo na zahustenie), 2 lyžice kečupu, 1 dl vývaru, 1 dl červeného vína POSTUP PRÍPRAVY Z mäsa nakrájame malé kúsky, dáme na rozpálený olej, pridáme cibuľu nakrájanú nadrobno, soľ, korenie a restujeme. Pridáme kečup, vývar a víno a varíme. Do hotového pridáme maslo na zahustenie (alebo hl. múku). Podávame so zemiakovým pyré, kyslou uhorkou a vareným vajkom. Ja som to strčila do tlakového hrnca. U nás sa toto jedlo varí už roky, mňamkové je to :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov) Alena B. (Sue1) ID 28097 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 1.1.2016, 17:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
SVIEčKOVá NA SMOTANEPOTREBNÉ PRÍSADY 1,2 kg svieckovice- 6 ks mrkva vačšia-3 ks petržlen- 1 ks zeler vačší-3 ks cibule- 4 PLolej- 250 ml smotana na varenie 10%- soľ- mleté čierne korenie-nbobkový list-kryštálový cukor podľa chuti-horcicu,vegetu POSTUP PRÍPRAVY Mrkvu, petržlen, zeler, očistíme, umyjeme, nakrajame na kolieska. Cibulu osupeme, umyjeme, nakrajame na kocky.-Do hrnca dame olej, na nom oprazime cibulku. Zo vsetkych stran poopekame masko v celku. Ked je zatiahnute, vyberieme ho. Na cibulke oprazime par sekund mletu cervenu papriku, pridame nakrajanu zeleninku, tiez chvilku poopekame, pridamehorcicu,vegetu,, bobkovy list, osolime, okorenime, pridame masko, zalejeme vriacou vodou a nechame dusit. -Ked je masko makke, vyberieme ho z hrnca.-pomixujeme-Pridala som asi lyzicu krystaloveho cukru, smotanu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Michaela s. (misela34) ID 265367 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 4.2.2013, 16:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 71-80) | << predošlé 1,.,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,.,80 ďalšie >> |