končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 531-540) | << predošlé 1,.,49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcova panenka na majorane - minutkaPOTREBNÉ PRÍSADY 300g br. panenky, 1 PL dijonskej horcice, 1 velka cibula, 1 stredne velke kysle jablko, 2 PL oleja, 2 Pl roztopeneho masla, 1 čL suseneho majoranu, 1/2 čl mleteho č. korenia, sol POSTUP PRÍPRAVY Maso umyjeme, osusime, pokrajame na 3 cm hrube platky. Dlanou ich mierne naklepeme, osolime, okorenime a natrieme horcicou. Osupanu cibulu nakrajame na kolieska, umyte jablko aj so supkou na osminky, jadrovnik vykrojime. Cibulu s jablkom udusime na rozohriatom oleji do makka, vyberieme z panvice a odlozime do tepla. Do oleja pridame maslo a maso na nom opekame z kazdej strany asi 1 minutu. Pridame ostatne maslo a dusime zakryte asi 3-4 minuty. Prisypeme v dlaniach rozdrveny majoran, jablko udusene s cibulou, prehrejeme. Podavame so zemiakovou kasou alebo len s hlavkovym salatom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Gabriela P. (helvetia) ID 13483 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 10.3.2009, 20:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová krkovička s gulášovou šťavou, zemiakmi a viedeňskou cibulkouPOTREBNÉ PRÍSADY **bravčová krkovička /mala som 10ks/ **plnotučná horčica **soľ **olej **mleté čierne korenie. GULÁŠOVÁ ŠŤAVA: **2 stredné cibule **2 lyžice mletej sladkej papriky **ja som dala 800ml vody /podľa množstva mäska/ **2-3 strúčiky cesnaku **hrsť majoránky **drvená rasca **chlebová striedka na zahustenie **olej, soľ, mleté čierne korenie. VIEDENSKÁ CIBULKA: na mojich 10ks mi stačili 3 väčšie cibule, ** hladká múka **olej POSTUP PRÍPRAVY recept som si uchmatla z českej relácie "Kluci v akci" a je to mňamka. Mne chutila hlavne upražená cibulka :o))))). Kluci radia, že pri tomto recepte sa vyplatí venovať čas a starostlivosť naloženiu mäska - t.j. najlepšie na noc šup do chladničky :o). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 2.11.2011, 10:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Maďarský tokáň na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso( stehno), prerastená slanina (podla množstva mäsa), smotanu kyslú 1 téglik (180g, 250G podla toho kolko masa idete robiť), červenú mletú papriku, čierne korenie mleté,múku na zahustnie,brav. masť,soľ, cesnak, príloha-knedlik, halušky POSTUP PRÍPRAVY 1. mäso aj slaninu nakrájame na rezance. V hrnci rozpustíme za PL brav. masti pridáme slaninu.Trochu opražíme. pridáme mäso, soľ, čer. papriku popražíme kým mäso nezbledne,posypeme múkou-zamiešame ,podlejeme a necháme dusiť. 2. v polovičke pridáme celý strúčik cesnaku ( kto ma rad aj dva) 3. Ked bude mäso mäkké a aj slaninka odstavíme nabok a pridáme za stáleho miešanie kyslú smotanu zmešanú s čiernym korením a trochou mlieka.vrátime späť na oheň a necháme prejsť varom a hotovo!!! Dobrú chuť :-)) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Ingrida T. (kwella) ID 9888 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnené karé alebo mäso z mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY cca 600 g karé, cca 150 g mletého mäsa, 2-3 PL kyslej smotany ,1PL horčice,mletá červ.paprika,mleté čierne korenie,soľ,mletá rasca,olej , múka,vajíčko,strúhanka (na trojobal) POSTUP PRÍPRAVY Tento receptík je pre takých mäsožravcov ako sú moji chlapci takže asi nič pre vegetariánov :o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Deni T. (fufik) ID 1652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 26.1.2015, 17:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Výborné mäsko:-)POTREBNÉ PRÍSADY cca 1 kg bravčové stehno príp. karé, ale môžu byť aj kuracie prsia, horčica, hlad. múka, sol, čierne korenie, ale ja dávam biele, lepšie sa vstrebáva v tele:-), vegeta, sójová ómačka, prípadne cesnak ale nemusí byť, no a potom ryža. POSTUP PRÍPRAVY takže mäsko si umyjeme, nakrájame na rezne a naklepeme(nie moc na tenko), potom si každý rezník osolím, okorením a potriem trochou horčice cca 1 čajová lyžička z oboch strán, v miske si rozmiešam múku s vegetou a v nej rezne obalím, na horúcom oleji sprudka osmažím, dám na pekáčik a ked sú všetky hotové podlejem trochou vody so sójovou omáčkou a dám do trúby zapiecť cca 30 min, môžte aj prikryť alobalom, aby nehoreli, no a k tomu som podávala ryžu, do ktorej dávam vegetu a cesnak je velmi chutná, prajem dobrú chuť:-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) MARIANA B. (12MAJKA21) ID 18382 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 27.10.2012, 21:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Diabolske rezne - alebo maso desiatich koreninPOTREBNÉ PRÍSADY 6-8 bravcovych reznov z kare, 4 vajicka, 1PL kecupu, 1 PL sojovej omacky, 1 PL horcice, 1 KL soli, 1 KL cervenej mletej papriky sladkej, 1 KL cervenej papriky palivej, 1 KL c. ml. korenie, 1KL vegety, 1 KL majoranky, 1 KL mleteho kminu , olej POSTUP PRÍPRAVY v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 24.3.2009, 21:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
štavnatéééééé rezne...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY receptík robený podla p.Silvie id 21018 výýýýýýýýborné OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) ANDREA G. (adika0108) ID 23370 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.2.2009, 20:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ŽIVANSKAPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky asi pol kila, mrkva, cibula, 2 leča zavarane po 7dcl flašky, bravčovy bočik, udena slanina, vegeta, mlety cesnak, poper, korenie po chuti POSTUP PRÍPRAVY Maso zmiesame s lečom a dame na pekac, na to porežeme očistene zemiaky na kolečka aj mrkvu a aj cibulku, pokorenime, na vrch ešte udenu slaninu a šup stym do rury na 180'C asi 1,5hod po upečeni pofrkat kyslou smotanou dobru chut OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 2.2.2009, 10:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Labužnicke kolenoPOTREBNÉ PRÍSADY Svieže br.koleno,cibula,cesnak,rozne koreniny(podla chuti),kečup,horčica,olej Kysla kapusta,zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Takto to robim ja:Den pred pečenim koleno predvarim s bobkovym listom a celym korenim.V miske si vymiešam olej,kečup,horčicu,koreniny,cesnak..ked koleno vychladne,urobim don zarezy,posolim ho a pekne rukami donho vmasirujem všetok pác.Nakoniec ho oblozim cibulou a dam na noc do chladničky.Na dalsi den : kyslu kapustu si premyjeme (ak treba),dame na pekač a polozime na nu koleno,podlejeme vodou a pomaly pečieme.Na koniec odokryjeme a zapečieme do chrumkava.Podavame so zemiakmi alebo čerstvym chlebikom. Zbohom zdrava vyživa:-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 11.3.2010, 18:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Plnené rezne (trochu vylepšené,dúfam:)) )POTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové rezne (použila som karé bez kosti,aby sa netrhalo pri plnení), jedna malá cibuľa, sterilizované žampiňóny (ja som dala malu konzervu), 2 Pl sladkej smotany, 0,5l masoxu (1 masox roztopený v pol litra vriacej vody), 1 Pl pretlaku, 3 Pl kečupu sladkého, 1 žĺtok, hladká múka, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ, vegeta,olej... POSTUP PRÍPRAVY Najprv si nadrobno, tak ako len ide, pokrájame cibuľu aj žampiňóny. Do malého hrnca dáme olej,rozpálime,pridáme cibuľku,krátko posmažíme. Pridáme žampiňóny. Podusíme pár minút. Ochutíme soľou, korením a vegetou. Poprášime hladkou múkou, pridáme pretlak, kečup, smotanu a žĺtok. Poriadne vymiešame, a varíme kým zmes nezhustne. Pridáme petržlenovú vňať. Rezne vyklepeme tak, aby sa nepotrhali. Vychladenú plnku dáme lyžičkou na jednu polku, prikryjeme druhou a buď zošijeme, ale ja to pekne poprešívam špáradlami. Je to pohodlné a hlavne sa to pri jedení ľahšie odstraňuje. Takto pripravené kapsičky posolíme, obalíme zľahka v hladkej múke a zprudka dočervena opražíme na rozpálenom oleji. Dáme do hrnca, aj s výpekom, podlejeme vývarom a dusíme pomaly, kým nie je mäsko krehké, asi hodinku... Asi v polovici pridáme zvyšok plnky, ktorá sa už do mäska nevmestila. Ona sa tam roztopí a omáčku zahustí. Kto má rád viac omáčky stačí pridať viac masoxu. Kto má rád hustejšiu omáčku je lepšie rezne vybrať a zahustiť a potom ich vrátiť späť. Kto má rád viac smotanovú omáčku môže pridať smotanu a to buď sladkú na šľahanie alebo kyslú, podľa chuti, počas dusenia. Ja som k tomu urobila zemiakovú kašu a uhorkový šalát z čerstvej uhorky. Všetci vyzerali, že naozaj chutí. Tak snáď ano... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) veronika i. (dhatu) ID 46944 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 22.4.2012, 13:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 531-540) | << predošlé 1,.,49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59,.,80 ďalšie >> |