končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 393 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,40 ďalšie >> |
RYBY A DARY MORA |
Filé na cesnaku a zelerové hranolky ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY Filé * cesnak * mletá čer. paprika * olej * zeler * POSTUP PRÍPRAVY Zelerové hranolky sú podľa A. Mačingovej. Zeler je bohatý na vitamíny a minerály a je to silný antioxidant. Vyskúšajte je to lahôdka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 10.6.2012, 21:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Cestoviny s krevetami (Tagliatelle s krevetovou omackou)POTREBNÉ PRÍSADY * 300 - 400 g mrazenych alebo chladenych malych kreviet (predvarene, osupane) * 50 g masla * polovica citrona * 500 ml paradajkoveho pyre (passata) * 250 - 300 ml smotany na slahanie * 3 strucky cesnaku * sol * cierne korenie * petrzlenova vnat (susena ale cerstva je najlepsia) * 500 g cestovin Tagliatelle * Syr Parmezan na postruhanie na vrch POSTUP PRÍPRAVY Vo woku (alebo hrnci) si roztopime 50g masla, pridame 300 - 400 g kreviet (ja pouzivam mrazene), miesame a pockame kym sa nam rozmrazia a tym pustia trochu stavy, jemne posolime a vytlacime polovicu citrona, nechame este 2 min. povarit, nemusime dlhsie lebo krevetky su uz predvarene. Pridame 500 ml. paradajkoveho pyre (passaty) a pomiesame, pockame kym zovrie a pridame 250 - 300 ml. smotany na slahanie. Povarime asi 5 min. a dochutime ciernym korenim, solou a petrzlenovou vnatou. Na koniec este pretlacime 3 strucky cesnaku a mozeme odstavit, omacka je pripravena. Podavame s cestovinami Tagliatelle a postruhanym Parmezanom a navrch este mozeme opat ozdobit a dochutit cerstvymi listkami petrzlenu. Dobru chut! Je to vyborne! Prvy krat som sa velmi bala takejto kombinacie s krevetami ale uz vyse 2 rokov to pravidelne varim a oblizujeme sa vsetci. :) Dufam ze Vam bude chutit. Tesim sa na komentare. :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Tina G. (tinna333) ID 26976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 18.5.2012, 16:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Losos a šafránové zemiakyPOTREBNÉ PRÍSADY Filety lososa, korenie, soľ, bylinková soľ (mlynček), citrón, prosciutto (alebo schwarzvaldskú šunku, alebo nič:-)zemiaky, maslo, šafrán a ďaľšie koreniny - čo dom dá. mrkvu, brokolicu, chilly omáčku, soyovú omáčku. POSTUP PRÍPRAVY Lososa zamotaného v prosciutte máme u nás veľmi radi, je to náš overený vianočný recept :-) so zemiakmi a zeleninou som dnes troška experimentovala, ale mojim chlapom tak chutilo, že ma prinútili zapísať si recept.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Paola W. (Velcikova) ID 9522 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Krevetovo smotanová omáčka s cestovinamiPOTREBNÉ PRÍSADY krabie tyčinky + šľahačková smotana + citrón + mleté biele korenie + soľ + vegeta + biele víno + mrazené krevetky + cibuľa + olivy + tvrdý syr (najlepšie eidam) + bazalka + olivový olej + rybacie korenie + oregano + sušený cesnak POSTUP PRÍPRAVY -na olivovom oleji sprudka opražíme trochu cibuľky nakrájanej na kocky, olivy na plátky, krabie tyčinky (v kuse, nekrájame, počas varenia potom varechou rozoberieme na plátočky) a krevetky -podusíme 5 minút pod pokrievkou -pokvapkáme citrónovou šťavou -osolíme, okoreníme všetkými koreninami a podlejeme bielym vínom -prikryjeme a opäť 5 minút podusíme -rozoberieme krabie tyčinky na rezančeky -zalejeme smotanou a necháme zovrieť -pridáme na kocky nakrájaný syr, necháme rozpustiť a odstavíme Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) saska z. (saskazimova) ID 229310 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 5.3.2014, 3:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Zubáč s cesnakomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY olivový olej, soľ, bylinná soľ, 1 celý cesnak, drvená rasca, bazalka, maslo POSTUP PRÍPRAVY na dno misy nalejeme olivový olej a pretlačíme 1/2 cesnaku, poukladáme filety zo zubáča, dobre osolíme, pridáme rascu, bylinnú soľ, bazalku a pretlačíme druhú 1/2 cesnaku, pokvapkáme olivovým olejom a na vrch poukladáme hrubčie pláty masla ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Veronika Z. (veroninika) ID 206093 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 17.10.2012, 14:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
..ako na lososaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY losos filet, zemiaky, maslo, petrzlenova vnatka, mrkva/petrzlen/paprika POSTUP PRÍPRAVY 1.zmrazeny lososvy filet polozim na kontaktny gril a na filet platky masla, zatvorim, grilujem cca 5min na najnizsej teplote /ak nemate gril, staci pouzit grilovaciu panvicu a filet aspon raz otocit../ 2. zemiaky uvarim v supke do polomakka -spolu s nimi uvarim aj ocistenu nakrajanu na tycinky mrkvu/alebo petrzlen, to je na vas/ 3. uvarene zemiaky osupem, nakrajam na platky a poukladam na gril /rybicka je uz hotova,mame miesto :) / opat na ne sem tam polozim platok masla a mierne posolim, posypem nakrajanou pretrzlenovou vnatkou. K tomu naukladam aj pripravenu zeleninku /v tomto pripade uz uvarenu mrkvicku/ Grilujem opat na najnizsej teplote cca 15 min.. a..HOTOVO :) Prajeme dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lucie E. (LucieE) ID 103949 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Filé v syrovom cestíčku so šampiňonmi.POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg rybie filé, šampiňony, 20 dkg tvrdý syr,citrón, 3 vajcia, soľ, ml.čierne korenie / môže byť petržlen.vňať POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 3.3.2013, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pečený pstruh s pečenými zemiakovými dukátikmiPOTREBNÉ PRÍSADY 4 kspstruhy 150 gmúka hladká 4 PLsmotana kyslá 2 kscitrón 30 gsoľ 200 gmaslo olej vňať petržlenová POSTUP PRÍPRAVY Postup receptu\r\nPstruhy osolíme, obalíme do hladkej múky, poukladáme na plech, potrieme roztopeným maslom alebo olejom, pokvapkáme polovičkou citróna. Pečieme v rúre. Teplota asi 180 stupňov Celzia, čas pečenia závisí od veľkosti pstruha. \r\nVhodná príloha dukátiky: Očistené surové zemiaky nakrájame na kolieska, posypeme korením na zemiaky alebo drvenou rascou, pokvapkáme olejom, všetko spolu vymiešame v miske, vysypeme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie, a v rúre upečieme do červena pri teplote 180 stupňov Celzia 30 minút. Hodí sa kyslá smotana. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarina H. (penelope10) ID 45813 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 28.2.2013, 20:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
RybkaPOTREBNÉ PRÍSADY úžasne rýchly, neuveriteľne chutný, zdravý a jednoduchý recept. takže potrebujeme: ryby (myslím, že skoro hocijaké, treska, filé.... ja robím z tresky), syr mozarella, paradajky - tie malé, masť na vymastenie plechu, olivový olej, soľ, bazalka, /ale môže byť aj mix korenín/ POSTUP PRÍPRAVY viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Marcela K. (macaaa) ID 149502 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Zapečené filety s cesnakomPOTREBNÉ PRÍSADY Rybie filety, olivový olej, cesnak, žĺtok POSTUP PRÍPRAVY Rybie filety osolíme, dáme do zapekacej misy potretej olivovým olejom a potrieme žĺtkom. Potom dáme na vrch prelisovaný cesnak (alebo sušeným posypeme). Zapekáme cca 20 min. Ja som na konci dala na vrch ovčí neúdený syr. \r\nNepíšem množstvo cesnaku, pretože každý podľa seba, ako má rád. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Viera Š. (lentilka1305) ID 36041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 12.2.2012, 14:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 393 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,40 ďalšie >> |