končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
hovädzie na hráškuPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso, hrášok, soľ, červená paprika, hladká múka, cibuľa POSTUP PRÍPRAVY hovädzie mäsko ako robím ja, ak tu niečo je podobné, tak sa ospravedlňujem. . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Martina Š. (avivazka) ID 137431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 4.7.2014, 22:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
spanielsky vtacik na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY . POSTUP PRÍPRAVY spanielsky vtacik -hovädzie mäso/ môze aj bravcove mäso, divina.../ nakrajat na platky , vyklepat/ zvysne mäsko nakrajat na pasiky/, platky osolit, opeprit a potriet horcicou, dat pasik uhorky, vajicko, slaninku,parok a stocit do batôzka , prichytit ihlicou alebo nitou..v hrnci spenime na oleji cibulu, pridame batôzky, poobraciame s kazdej strany, kym sa trosku stiahnu a chytia farbu..pridame zvysne nakrajane uhorky, vajicko, slaninu a parok, premiesame a vsetko podlejeme vodou..dusime do mäkka, ked je mäsko mäkke, batôzky vyberieme / aby sa lahsie zahustovalo/ a omacku zahustime sladkou smotanou + muka + sladka cervena paprika...odstavime a do omacky zamiesame velku lyzicu horcice a batôzky vlozime spät ..podavame s knedlou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Sviečková na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 600g hovädzie mäso (zadné) 300g mrkva 150g zeler 150g petržlen 150g cibuľa 150g slanina 2ks bobkový list 6 guľôčok nového korenia 6 guľôčok celé čierne korenie 50g kyslá smotana 100ml mlieko 50ml smotana na šľahanie 30g múka hladká 1 ks limetka alebo citrón 1 PLhorčica 100ml olej 50g cukor POSTUP PRÍPRAVY Pripravil Jakub Reimitz, šéfkuchár reštaurácií Galloperclub, Malecón, Tapas Bar a hotela Albrecht v Bratislave. Toto je najlepší recept aký som kedy našla na sviečkovú.Fotka je z varechy ja som k nej robila normálnu kysnutú knedľu.Ďalej v recepte sa uvádza citrón,ale mala som limetku tak som dala tú,ale robila som to aj s citrónom....Mäso očistíme a našpikujeme slaninou a mrkvou. Osolíme, okoreníme a opečieme zo všetkých strán. Očistenú koreňovú zeleninu nakrájame nadrobno a restujeme na oleji s trochou slaniny. Pridáme cibuľu nasekanú nadrobno a ešte restujeme. Nakoniec pridáme cukor s horčicou a necháme skaramelizovať. Zakvapkáme šťavou z citróna a necháme vydusiť. Základ zalejeme trochou vody a vložíme doň opečené mäso, korenie a soľ. Vodu v priebehu dusenia dolievame (mala by byť asi do polovice mäsa). Len čo je mäso mäkké, vyberieme ho a dorobíme omáčku. Do omáčky pridáme nastrúhanú citrónovú kôru, šťavu z citróna a mlieko s rozmiešanou múkou. Pridáme kyslú smotanu a všetko zjemníme smotanou. Dochutíme soľou, cukrom a prípadne citrónovou šťavou a dôkladne prevaríme. Nakoniec omáčku prepasírujeme tak, aby všetka zelenina zostala v omáčke. Tip šéfkuchára: Ako príloha sú vynikajúce karlovarské knedle z toastového chleba. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) Iveta G. (Timea505) ID 128086 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 7.9.2017, 10:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Pikantna mexicka pochutkaPOTREBNÉ PRÍSADY 4 porcie: 600g hovadzieho masa, 2 konzervy cervenej fazule, 2 farebne papriky, 500ml piva, 1 paradajkovy pretlak, 1 cibula, 5-6 stucikov cesnaku, pol chili papricky, majoranka, korenie, sol POSTUP PRÍPRAVY Cibulu ocistime a nakrajame na drobno. Posmazime na oleji, potom pridame hovadzie maso nakrajane na kocky. Trochu oprazime, posolime, okorenime a zalejeme vodou. Nechame dusit do makka. Ked je uz maso makke, pridame pol chili papricky, prelisovany cesnak a dve farebne papriky nakrajane na pruzky. Zalejeme 500ml pivom. Ked papriky trochu pomaknu, pridame dve konzervy cervenej fazule (bez nalevu) a zamiesame. Povarime este 10 minut. Potom pridame paradajkovy pretlak a dochutime majorankou. Odstavime a nechame odstat este cca 10 minut a podavame s ryzou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Jana S. (gidzejn) ID 242307 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Výborná sviečkováPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzie mäsko, mrkva, zeler, petržlen, cibuľa, guličky čierneho aj nového korenia, smotanový jogurt alebo kyslá smotana, soľ, cukor alebo stévia. POSTUP PRÍPRAVY Zeleninu nakrájame na kúsky, opražíme na troche oleja, osmažíme aj mäsko aby sa zatiahlo, pridáme osmaženú zeleninku, zalejeme vodou zhruba do polovice mäsa. Najlepšie je variť to v tlakovom hrnci, trvá to takú hodinku. Otvoriť hrniec, ak je mäsko uvarené, vybrať ho, ak je v zeleninke veľa vývaru, tak ho odoberieme a máme vývar na polievku, zvyšok rozmixujeme so zeleninou na hustú omáčku. Omáčku dochutíme trochou jogurtu, soli, pár kvapkami stévie alebo cukrom, prevaríme a podávame s nakrájaným mäskom. Na fotke je omáčka len osolená a rozmixovaná. Podávala som so slovenskou ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina G. (merykey) ID 87523 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 14.4.2012, 22:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mäsko na rajčinách a hríbochPOTREBNÉ PRÍSADY 150 g mäsa(ja som mala teraz hovädzie,ale už som robila aj z bravčového a kuracieho),2 rajčiny,hrsť sušených hríbov,korenie na kura 7 bylín(ale dajte,aké milujete),cibuľka,olej POSTUP PRÍPRAVY Orestujte cibuľku a pridajte na kocky nakrájané mäso.Nechajte ho zatiahnuť a aby pustilo šťavu.Pridajte koreniny,dnes som dala len korenie 7 bylín na kura.Duste do polomäkka.Ak treba,pridajte priebežne trochu vody.Potom pridajte prepláchnuté hríby,ktoré sa kúpali v teplej vode,aby zmäkli.Opäť nezabudnite kontrolovať vodu,nech vám mäsko neprihorí.Ked je krásne mäkké,pridajte nakrájané rajčiny a nechajte ich prehriať.Občas ich nechám,aby zmäkli úplne a rozpadli sa,vtedy vznikne "rajčinová" omáčka,ale super to je aj ak ich necháte len prehriať,aby zostali v celku.Podávajte,s čím máte radi,Ja som mala dnes zemiaky uvarené v šupke.Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Monika M. (monci81) ID 46679 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Taliansky gulášPOTREBNÉ PRÍSADY Olej, 3 veľké cibule, trocha červeného vína - cca 150ml, 500g hovadzie masko, rajčinový pretlak a rajčiny v konzerve, soľ. Ako príloha sa hodia ňoky, alebo špecle. Ja som robila špecle z celozrnnej múky, vajca, vody a soli. POSTUP PRÍPRAVY Originálny recept od origiálneho taliana:-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Paola W. (Velcikova) ID 9522 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Uruguajsky steak so zelenymi fazulkamiPOTREBNÉ PRÍSADY NA STEAKY POTREBUEME: steakove maso, chilli papricky, ruzove a zelene korenie, sol, oivovy olej NA FAZULKY POTREBUJEME: cerstve zelene fazulky, cesnak, olivovy olej, slaninu NA SMAZENE ZEMIAKY POTREBUJEME: zemiaky, struhanku, pikantnu zmes korenia na zemiaky, olej na smazenie NA AVOKADOVY DIP POTREBUJEME: 4 lyžice majonezy ,1 zrelé avokádo,1 lyžicu pálivej sladkej thajskej omáčky,1 malú cibuľu,1 strednú rajčinu,Šťavu z polky limetky,Štipku soli,Čerstvé mleté korenie POSTUP PRÍPRAVY STEAKY: nasolime, polejeme olivovym olejom a polozime navrch prerezanu, jadierok zbavenu chilli papricku. Po cca pol hodinke mozeme dat smazit na panvicu. z kazdej strany cca minutu a potom do vopred vyhriatej rury 200stupnov vlozime na 6-8 min dopiect. zalezi od hrubky steakov a od toho ako ich mate radi, ci uz krvavsie alebo uplne prepecene (na tie budete potrebovat viac ako 8min) FAZULKY: vlozime do vriacej vody na par minut, dokym nemaju chut varenych nie vsak rozvarenych!!!! scedime a okamzite vlozime do LADOVEJ VODY. takto nam lusky zostanu ako cerstve a nebudu gumene a bez farby. scedime po par minutach a nechame odkvapkat. na panvicu si dame trochu olivoveho oleja a pridame cesnak, slaninku a osmazime. Na koniec pridame scedene lusky a spolu jemne osmazime. Staci len zo 3 minutky. .........................................................................................................................................................SMAZENE ZEMIAKY: zemiaky si osupeme, nakrajame na kocky a sparime. Struhanku si zmiesame so zmesou korenia a zemiaky v nej vyvalame. Nasledne dame smazit na oleji a odkvapkat v sitku alebo na servitke. Zemiaciky su krasne chrumkave:-) .....................................................................................................................AVOKADOVY DIP: avokado si osupeme, zbavime kostky a roztlacime vydlickou. Pridame na drobunko nakrajanu cibulku a na male kocky nakrajanu paradajku. Dalej pridame stavu z limety, thajsku omacku a majonezu. sol a korenie je lepsie na koniec a podla chuti. ................................................................................................................VERIM ZE VAM BUDE CHUTIT AKO AJ NAM VCERA CHUTILO, Mozno pre niekoho trosku slavnostnejsie, no ja som mala vsetko doma tak to nejako extra naklady neboli. Prajem dobru chut. a obrazky pridam len ich musim pozmensovat:-D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Monika H. (Monique2008) ID 209826 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 7.6.2012, 18:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Chutná hovädzinkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500g chudej hovädziny, 500 ml rajčinového pretlaku, soľ, cukor, mleté čierne korenie, worcester omáčka, vegeta, 3 PL hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Mäsko som si nakrájala na hrubšie plátky, vložila do tlakového hrnca a podliala vodou. Nesolila som ho, ani nič podobné. Iba som ho nechala variť tak bez ničoho. Keď bolo hotové (30 min). Pridala som rajčinový pretlak, dosolila som a prisladila podľa chuti. Vegety a worcester omáčky som tiež dávala od oka :) Primiešala som múku vymiešanú vo vode a pridala k mäsku. Nechala som prevariť a hotovo :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Monika B. (Monullik) ID 170902 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 12.11.2013, 18:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Bavorská roštenkaPOTREBNÉ PRÍSADY Výborná a jednoduchá pochúťka,dá sa povedať,že z jedného hrnca.Určite mnohé poznáte a dáte mi za pravdu.Mäsko je šťavnaté,mäkučké,výborná kombinácia všetkých ingrediencii.Recept je písaní na 1kg mäsa,ja som dala menej,lebo pre dvoch sa mi zdalo veľa.Takže aj vy si váhu mäska kľudne prispôsobte.Vychádzala som z tohoto receptu: 1 kg hovädzej roštenky,2,5-3 kg zemiakov,2 veľké cibule,ml. štipľavú papriku,250 ml smotany na šľahanie,soľ, mleté čierne korenie,masť na namazanie pekáča POSTUP PRÍPRAVY :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 1.6.2013, 13:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 41-50) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >> |