končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 461-470) | << predošlé 1,.,42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Krkovicka na sosoviciPOTREBNÉ PRÍSADY Bravcova krkovicka * sosovica * konzerva sekanych paradajok * 3 CL paradajkoveho pretlaku * cesnak * provensalske bylinky * sol * mlete cier.korenie * mleta paprika POSTUP PRÍPRAVY Nizsie OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Janik G. (janicekBJ) ID 61360 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 10.6.2015, 8:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Vše v jednomPOTREBNÉ PRÍSADY 500g bravčového mäsa-karé, stehno... 1 pohár tatárskej omáčky 2 cibule 2 vajcia 1 kysaná smotana soľ, korenie, mletá paprika, vegeta, olej zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Mäso naplátkujeme, vyklepeme, osolíme, okoreníme a narýchlo osmahneme na oleji, do jenskej misy, ktorú vytrieme olejom, naukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, na ňu pokladáme mäso a na plátky obielené surové zemiaky, všetko zalejeme tatarkou zmiešanou s vajciami a smotanou, prikryté pečieme cca 40 min. pri 180°C a potom dopekáme odokryté asi 20 min. Receptík som skúšala minulý víkend a všetci chválili a na pondelok som musela variť znovu, takže ďakujem kolegyňke za inšpiráciu a prajem aj vám Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Marie K. (marie333) ID 16804 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 10.6.2009, 11:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*♥*Falošná sviečková na smotane *♥* (z bravčového)POTREBNÉ PRÍSADY 0,8 kg bravčového stehna (alebo karé), 2-3 pekné mrkvy, 1 petržlen, kúsok zeleru, kúsok kalerábu, veľká cibuľa, 2 bobkové listy, niekoľko guliek čierneho korenia, soľ, mleté čierne korenie, 250 ml šľahačkovej smotany, 1/4 - 1/2 citróna, hladká múka, olej POSTUP PRÍPRAVY Pretože tento recept sa týka bravčového mäsa, nemusíme mäso pácovať. Umyté a osušené mäso opečieme na oleji zo všetkých strán, pridáme pokrájanú cibuľu, restujeme a vyberieme mäso. Ďalej pridáme umytú a pokrájanú zeleninu, korenie a poriadne orestujeme. Mäso osolíme a okoreníme mletým korením a vložíme späť k zelenine a ešte chvíľu ho opekáme. Pridáme vodu, aby bolo mäso do 1/2 ponorené a prilejeme asi 1 dl vína (nemusí byť) a uzavrieme tlakový kastról. Necháme dusiť a keď je mäso mäkké, znova ho vyberieme z hrnca a necháme vychladnúť, aby sa lepšie krájalo. Zmes v hrnci alebo prepasírujeme cez sitko, alebo rozmixujeme tyčovým mixérom (nezabudneme najprv vybrať bobkobé listy). Pripravíme si zátrepku zo šľahačky a múky (nedávať veľa múky) a vlejeme ju do vriacej zeleninovej zmesi, miešame, necháme povrieť asi 5 min a v prípade potreby ju zriedime. Odstavíme z ohňa a dochutíme soľou a citrónom (môžeme pridať i trošičku cukru). (Pokrájané mäso sa môže vložiť do omáčky, ale pri podávaní lepšie vyzerá, keď mäso nie je zagebrené omáčkou). Ak chceme mať mäso napácované, nič nám v tom nebráni (pác - do asi 1,5 l vody dáme nakrájanú zeleninu a koreniny, soľ a necháme prevariť. Prilejeme asi 1 dl červeného vína, chvíľku povaríme a necháme vychladnúť. Do studeného pácu vložíme mäso a dáme do chladničky, mäso sem-tam obrátime.Pácovanie trvá aspoň pol dňa, ale pri hovädzom podľa druhu 1 - 2 dni) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 27.1.2013, 9:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rezne trochu inakPOTREBNÉ PRÍSADY bravčová krkovička,karé,alebo kuracie prsia,soľ,mleté čierne korenie,strúhanka,vajcia,1/4litra vody,bujón,máslo,olej na praženie,citrón. POSTUP PRÍPRAVY Mäsko trošku predklepeme,osolíme a okoreníme. Dáme do vyššej nádoby,kde máme pripravenú strúhanku a vklepeme do rezňov čo najviac.Namočíme ich do vopred pripravených a rozpružlovaných vajec,dáme na rozpálený olej a zprudka opečieme.Ukladáme na plech.V 1/4litri vody si uvaríme kocku bujónu s 1/8 másla /keď robíme rezne z krkovičky,dávame menej másla/.Takto hotové a naukladané mäsko polejeme bujónovým vývarom a šupneme do rúry .Pečieme na 200°C.Podávame s ryžou,alebo ako ja s tarhoňou.Hotové môžme pokvapkať citrónom.Sú mäkké ako perinka:-))) Aaaaa...aby som nezabudla!!! Predtým,ako začneme baštiť túto dobrotku,ľuďom ktorí sa vedia sčemeriť,ako ja..odporúčam štamperlík fernetu,alebo domácej slivovičky :-))) Dobrú chuť a na zdravie! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Bozena M. (bombiska) ID 79911 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 3.11.2009, 22:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Výborné zapekané reznePOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové, kuracie mäso (aké len chcete), soľ, čierne korenie, horčica, šunka, syr, kukurica, šampiňóny, zeleninový bujón, sladká smotana POSTUP PRÍPRAVY V obrázkovom postupe... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 95 návštěvníkov) Viera Š. (lentilka1305) ID 36041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 4.8.2013, 12:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Tortilla s paradajkami alebo špecialitka pre hostí ''''''''POTREBNÉ PRÍSADY asi 1 kg zemiakov, asi 1 kg paradajok, 1-2 zelenej papriky , cca 250-300g klobásky (alebo hocijaké mäsko čo máte napríklad je to výborné s mletým mäskom na spôsob čevabčiči), 50 ml oleja,2 strúčiky cesnaku,250 ml smotany na šľahanie, 1 PL kyslej smotany, 1 kl vegety (taká kopcovitá), soľ, mleté čierne korenie, drvená rasca, čerstvú bazalku ,maslo na vymazanie misy , 3 vajíčka , 200g tvrdého syra POSTUP PRÍPRAVY Tak a postup dohodený .... ak niekto nemá rád klobásku tak dá napríklad špekačky alebo párok ,alebo kuracie mäsko vopred upečené odporúčam ak to robíte z nových zemiakov, je to výborné aj s mletým mäskom ..... Včerajšej návšteve to veľmi chutilo .K tomu ešte super čerstvý šalátik a niet čo dodať.... Dobrú chuť.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Deni T. (fufik) ID 1652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 23.7.2011, 21:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*♥*Bravčové dusené plátky na šampiňónoch*♥*POTREBNÉ PRÍSADY 800 g br. guľatého pliecka (stehno), cibuľa, dijonská horčica, soľ, mčk, 1/2 čL vegety, troška chilli, kúštik údenej slaninky (nemusí byť), 20 dg šampiňónov, 1 vajco natvrdo, 2 čL solamylu POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 17.3.2013, 11:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rýchly gulášikPOTREBNÉ PRÍSADY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1868 POSTUP PRÍPRAVY Janka, je to super jednoduchý receptík. Dakujem :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 1.8.2009, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Segedínsky gulášikPOTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg bravčového karé, 0,5 kg kyslej kapusty, 1 cibuľa, 200 ml smotany na varenie, olej, soľ, ml. čierne korenie, 1 vačšia ČL sladkej papriky, 1 masox, 3 PL hl. múky POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu opražíme na oleji do sklovita, pridáme karé, osolíme a okoreníme. Ked je pekne opražené posypeme paprikou a zalejeme asi 400 ml bujónu. Maso podusíme. Keď je už napoly makké, pridáme kapustu. Dusíme do zmaknutia, občas premiešame. Ak sa voda vyparuje, prilievame, aby bolo masko s kapustou zakryté. Nakoniec v smotane rozmiešame múku a vlejeme do gulášu. Ak je treba ešte dochutíme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 1.9.2021, 10:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapekané bravčové mäso na šampiňónochPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg bravčového mäsa, 4 vajcia, 2 dl mlieka, 1 konzerva šampiňónov, 3 cibule, hrsť hladkej múky, olej, kečup, horčica, soľ, korenie, worchesterova omáčka a sušené polievkové korenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme a obalíme v cestíčku z vajec, múky, mlieka, štipky soli a vegety. Opražíme a uložíme na pekáč. Potom si pripravíme zálievku - na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme šampiňóny a podlejeme vodou. Pridáme ostrý kečup, lyžicu horčice, soľ, korenie, a worchesterovú omáčku. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Martina S. (tinula29) ID 57562 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 25.5.2011, 17:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 461-470) | << predošlé 1,.,42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,.,80 ďalšie >> |