končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 441-450) | << predošlé 1,.,40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
mäsovo syrové fašírky so sladko-kyslým zemiakovým šalátom ..... mňaaaaaaaaaaaamkaPOTREBNÉ PRÍSADY v postupe POSTUP PRÍPRAVY Fašírky: pomleté mäso (1kg) zmiešame s postrúhaným syrom (ja som dala údený, aby vynikol - 15 dkg), pridáme cibuľu (1 menšiu), pretlačený cesnak (asi 6-8 strúčikov), soľ, korenie, rascu a strúhanku (ja do fašírok nedávam namočené rohlíky, nemám to rada, takže vždy používam strúhanku - v podstate je to to isté - asi 2 trojdecové poháre, 1 vajíčko, dobre vymiešame, vyformujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vysmažíme. Šalát: uvaríme zemiaky v šupke, necháme vychladnúť, ošúpeme, pretlačíme, ako na šalát, pridáme, na kocky pokrájanú cibuľu, zavárané uhorky, môžeme z nich aj mrkvu, zaváraný hrášok (ja som tentokrát nemala doma, takže je bez hrášku, ale hrášok je tam výborný). Kto má a lúbi, tak si môže pridaj aj zaváranú kapustu (my ju máme veľmi radi, a dávame ju aj do majonézového šalátu), šalát osolíme, okoreníme. Pripravíme si nálev tým, že prevaríme vodu s cukrom, soľou a octom, keď zovrie, pridáme trochu oleja. Ešte teplým zalejeme zemiakovú zmes, premiešame a dáme vychladnúť. Nebojte sa ho nazačiatok urobiť trošku redší, ale zas nie moc, nálev trochu vsiakne do zemiakov. A dochutiť už podľa vlastnej chuti, v každom prípade má byť šalát sladkokyslý. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov) Katarína P. (catherine23) ID 27491 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 24.5.2016, 15:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
karé na pražský spôsobPOTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčového karé, 200 g údeného mäsa, 100 ml kyslej smotany, 50 g hladkej múky, 2 vajcia, mlieko, strúhanka, korenie, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Karé naklepeme, osolíme a okoreníme ( mletým čiernym korením). Údené mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku, k zomletému pridáme smotanu, premiešame až vznikne krémová plnka. Každý plát natrieme plnkou, zvinieme, spojíme špáradlom. Závitky obalíme v 3-obale a vypražíme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Veronika T. (eseta) ID 106408 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
PIKANTNÉ DRŽKYPOTREBNÉ PRÍSADY 600g predvarených držiek(polotovar),1PL masti,2PL oleja,2PL par.pretlaku,2cibule,1červená paprika,rasca,MČK,MČpaprika sladká aj pálivá,3strúčiky cesnaku,soľ,majorán,kocka masoxu POSTUP PRÍPRAVY - Do rozohriatej masti pridáme olej,očistenú nakrájanú cibuľu a za stáleho miešania dozlatista opražíme. - Papriku zbavíme jadier,pokrájame nadrobno,vložíme do cibule,posypeme rascou,paprikou,premiešame a podlejeme vodou. - Pridáme držky,mysox,pretlak a dusíme 15 min.pridáme nadrobno nasekaný cesnak,pálivú pariku kto ako rád pálivé. - Podlejeme vodou,osolíme,okoreníme a udusíme do mäkka. - Posypeme majoránom,premiešame a podávame s chlebom no hodí sa aj knedľa. Je to naozaj výborné!!!!!!!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Alena K. (AJKA77) ID 12317 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 8.6.2013, 7:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové s hlivou na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 500-600g brav.maso, caa 250g hliva /príp.čerstvé šampióny/ , 1 cibuľa, olej, 2 ML červ.paprika, 2 ML hríbové korenie, 2 strúčiky cesnaku, 3 trojuholníky syra so hríbovou príchuťou / kľudne može byť aj klasický smotanový/, soľ, vegeta, 1 šľahačka 33%, 1 l mlieka, 2 1/2 PL polohr.múka, šťava z citrónu POSTUP PRÍPRAVY ... kuk postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 19.8.2009, 17:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Šuej-ču-žouPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g bravčového mäsa zo stehna, 1 vajce, pol lyžice Solamylu, lyžica vody, olej na opekanie, 100 g hlávkovej alebo čínskej kapusty, pol šálky vývaru, lyžica sójovej omáčky, 1 lyžica bieleho vína,1 lyžica rastlinného oleja, Glutasol /ale v rámci zdravej výživy doporučujem vynechať a radšej použiť obyčajnú soľ/, na hrot noža ml. č. korenie, pol lyžičky drvených chilli papričiek. Rozpis je pre dve osoby, suroviny treba upraviť podľa počtu strávnikov. POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na tenké plátky naprieč vlákna /3x4cm, hr. 2mm/ a namočíme do zmesi pripravenej zo soli, vajca, Solamylu rozmiešaného s vodou. Po 20 min. mäso vložíme do panvice s rozohriatym olejom a za stáleho miešania o opečieme. Opečené vyberiem, necháme odkvapkať. Na zvyšnom oleji opečieme kapustu pokrájanú na tenké rezančeky , zalejeme vývarom a krátko podusíme /musí zostať chrumkavá/. Potom pridáme pripravené mäso, pokvapkáme sójovou omáčkou, vínom, osolíme, /alebo posypeme Glutasolom, ak chcete/, dobre premiešame, 2 minúty spolu podusíme. Kto má rád pikantné, môže pridať chilli papričky , mleté č. korenie sprudka opražené na kvapke oleja. Takto pripraveným pálivým olejom ochutíme jedlo a podávame s ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana M. (artemisia) ID 84576 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRAVČOVE´ AZUPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 750 g bravčového stehna, 2 ČL horčice, štipka práškového cukru, 2 PL kečupu, 2 CL mletej červenej papriky, 1 ČL worcesterskej omáčky, 2 PL oleja, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, karí korenie, olej. POSTUP PRÍPRAVY Kečup,horčicu a 2 PL oleja dobre zmiešame, pridáme čierne a karí korenie,papriku a worcester. Očistenú cibuľu nadrobno pokrájame a zamiešame do zmesi. Mäso pokrájame na tenké pásiky, trošku posolíme a premiešame s pripravenou zmesou. Necháme aspoň 1 hodinu odležať. Potom na panvici rozohrejeme olej a mäsko najprv prudko, potom mierne oprážíme, kým nezmäkne. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi. Môj tip: Namiesto bravčového mäsa som použila kuracie aj morčacie mäso. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Jana K. (januscha23) ID 104163 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 7.10.2011, 10:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové medailónky na hríboch a slaninkePOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg brav.masa /ja som mala pliecko/, horčica, olej, worchester omáčka, soľ, bylinkové korenie, sušené hríby / mozu byť aj čerstvé šampióny/, asi 100g oravská slanina, 1 cibuľa, 3 trojuholníky taveného syra POSTUP PRÍPRAVY - také masko my veľmi mozeme .. :) Nie je to žiadna kuriozna špecialita, ale veľmi chutné masko :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 55 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 25.4.2013, 12:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčový rezeň na paprike a rajčiakoch ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY 0.5 kg bravč. mäsa * olej * cibuľa * hl.múka * 150 g.rajčiakov * 200 g papriky * soľ * korenie * mletá červená paprika * POSTUP PRÍPRAVY Tento receptík mám ešte z detstva. Robievala ho naša mamina. Je jednoduchý a veľmi dobrý. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 22.10.2009, 9:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Skvelá pochútkaPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové mäso, syr, šunka, horčica, múka na obalovanie. soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso si naklepeme a zasolíme si ho, na vyklepané mäsko si dáme horčicu, šunku a syr. Zvynieme si mäsko a okraje mäska uchytíme špáratkami aby sa nám nerozvinul.Hotové zvynuté mäsko obalíme múke a na oleji opečeme z obidvoch strán, opečené podleje vodou a dusíme dokial nam mesko nezmäkne. Podávame s ryžou a s zeleninovým šalátom, ja som si k tomu pripravila opečené zemiaky. A tiež to bola chuťovka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lucia H. (Lea332) ID 99302 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 28.10.2009, 14:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Sviečková na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 600g bravčového masa, 1 stredná cibuľa, 2 vačšie mrkvy, 1 malý petržlen, tretina kalerábu, 250 ml šlahačkovej smotany, 1 masový bujón, 3 bobkové listy, 5 ks nového korenia, 6 ks čierneho korenia, 1 ČL horčice, 1 PL masla, vegeta, soľ, solamyl POSTUP PRÍPRAVY Nasolené rezne si opečieme na malom množstve oleja. Potom ich vyberieme. Vo výpeku opražíme cibuľu, pridáme zeleninu nakrájanú na kúsky alebo nastrúhanú, opražíme. Potom pridáme maso, horčicu a všetky druhy celého korenia. Zalejeme bujónom tak, aby bolo všetko zakryté. Dusíme pokiaľ maso nezmakne. Potom ho vyberieme aj s celým korením a omáčku vyšľaháme. Prilejeme smotanu zahustenú solamylom. Ak je omáčky málo, alebo je hustá dolejeme vodu. Nakoniec dochutíme vegetou, soľou a maslom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 57 návštěvníkov) Ivana N. (ivuskaaN) ID 95397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 11.12.2013, 0:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 441-450) | << predošlé 1,.,40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50,.,80 ďalšie >> |