. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

kristína s. (nigina) ID 32120
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.1.2008
Naposledy: 22.10.2019 0:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 201
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 201 (zobrazuje sa 31-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >>

PIZZA

*♥*Calzone - plnená pizza*♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto - 350 g múky (polohr. : hladká = 1:1), 150 ml mlieka, vlažná voda podľa potreby, 4 - 5 PL oleja, 1 čL cukru, 1,5 čL soli, 1/2 kocky droždia***** Plnka - cibuľa, šampiňóny, slanina (oravská, anglická ap.), šunka, podľa chuti aj cesnak, trocha mletej rasce, mčk, soľ, listový špenát, syr (eidam, gouda, mozzarella a pod.)

POSTUP PRÍPRAVY

Vypracujeme cesto a dáme ho vykysnúť, na pomúčenej doske ho premiesime a porozdeľujeme ho na približne rovnaké časti. Tieto sformujeme do bochníčkov a necháme na doske ešte trocha podrásť.

Zatiaľ si pripravíme plnku. Plnky môžu byť rôzne - pokrájaná šunka+ syr + paradajky, nejaká dusená zeleninová zmes pikantne ochutená + syr, mäsovozeleninová zmes - napr.kuracie mäso+cukina+ paprika+cibuľa + syr, ap.... hlaavne aby to bolo dobre ochutené, pikantné .-) ak máte radi.

Ja som robila túto plnku:
Peknú (netučnú) slaninu pokrájame na menšie kúsky a dáme ju opekať do panvice, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu a spolu ďalej restujeme. Šampiňóny pokrájame na plátky a pridáme do panvice, troška podlejeme vodou a po osolení a pridaní korenín prikryjeme a chvíľu dusíme (3 min). Po odkrytí pridáme pokrájaný listový špenát (môžeme dať aj rozmrazený, vyžmýkaný) a ešte minútu, dve dusíme spolu. Odstavíme a pridáme roztlačený cesnak, premiešame a necháme vychladnúť. Môžeme primiešať aj pokrájanú šunku, alebo šunku pricapíme až pri plnení ... to už je detail:-)

Bochníčky na doske rozváľkáme a na všetky rovnomerne rozdelíme plnku. Kladieme ju vždy na jednu polovicu kruhu. K plnke pridáme pokráajanú šunku, posypeme strúhaným syrom, ja som pridala ešte zopár pokrájaných olív.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 11.10.2011, 22:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

*♥*Kuracie prsia zapekané so špenátom, šunkou a šampiňónmi*♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

4 kuracie prsia, 1PL masla, 1 cibuľa, 6 strúčikov cesnaku, soľ, mčk, muškát. orech, 150 g listového špenátu, 100 g šunky, 100 g šampiňónov, 5 - 6 plátkov anglickej slaniny, 100 g gorgonzoly (syr typu Niva), 30 g parmezánu, 100 ml šľahačkovej smotany, 100 ml kyslej smotany, cca 120 ml kuracieho vývaru, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia rozkrojíme naplocho, jemne osolíme a okoreníme mčk. Mäso opečieme na troche oleja a vyberieme z panvice.
Zapekaciu misu vymastíme maslom a zvyšok masla ponecháme v mise. Na dno rozložíme cibuľu pokrájanú na pláty a na ňu uložíme opečené prsia tesne vedľa seba.

Do výpeku v panvici dáme cesnak pokrájaný na plátky a anglickú slaninu pokrájanú na malé kocky, po chvíľke pridáme pokrájané šampiňóny a spolu restujeme. Môžeme okoreniť mčk a veľmi jemne osoliť. Po pár minútkach pridáme nahrubo pokrájaný listový špenát zbavený stopiek, pridáme na štvorčeky pokrájanú šunku, trošička muškátového orieška a premiešame, restujeme asi minútu a odstavíme.

Celú zmes rovnomerne rozložíme na mäso v zapekacej mise, podlejeme asi 1 dl vývaru a dáme piecť do rúry rozohriatej na 200°C, pečieme zakryté asi 35 minút.

Potom mäso odkryjeme a posypeme postrúhanou alebo len pokrájanou gorgonzolou, polejeme zmesou šľahačky a kyslej smotany a posypeme parmezánom. Dáme ešte 10 minút zapekať odkryté.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (11) posledné: 27.5.2015, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

*♥*Mexické kura*♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie stehná (alebo celé kura rozporciované), mexické korenie, čierne korenie čerstvo mleté, 1 PL koriandru (ja som to nemala a nahradila som ho zel. petržlenom, ale nie je to rovnocenná náhrada), olej, soľ, kúsok masla, 2 strúčiky cesnaku, tabasco, 3 dl vývaru, cca 1 PL hladkej múky,

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie stehná v kĺboch prekrojíme a jednotlivé časti stehna ponakrajujeme smerom ku kosti. Mäso nasolíme a potrieme zmesou korenín, ktoré sme si vopred zmiešali s troškou oleja. Necháme v chladničke 2 hodky odstáť.
No a teraz máme na výber - kura dáme do grilu alebo na grilovaciu panvicu. Ja som si teraz vybrala druhú možnosť (prvá možnosť je lepšia, ak ku kure robíte aj salsu). Takže stehienka pekne pomaličky grilujeme, aby sa dobre prepieklo aj okolo kosti. Šťavu, ktorá zostala v panvici si odložíme.
Na inej panvici roztopíme dva rezy masla, pridáme lyžicu múky, trocha tých istých korenín, ktorými sme ochutili mäso a opražíme. Zalejeme vývarom, trocha povaríme a po odstavení pridáme prelisovaný cesnak, tabasco (a koriander). Prilejeme šťavu z grilovania, dochutíme soľou a premiešame.
Podávame s nahriatymi bagetami so salsou ( na grilovačke) alebo s ryžou a dusenou či grilovanou zeleninou. (Taká obligátna mexická zelen.zmes obsahuje kukuricu a fazuľu + iné zeleniny, ale ja kukuricu neobľubujem a včera sme mali fazuľovicu, tak sa nám práve toto nežiadalo :-) ) Kto chce, dochutí trochou kečupu.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 10.6.2014, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

*♥*Džem z cukiny s rôznymi príchuťami*♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg cukiny, 1 ks gelfix 2:1, kryštál.cukor (podľa chuti), 1 rovná čL kys. citrónovej, 1 Tang ( môžeme pridať aj ovocie podľa výberu - nebolo to v recepte, ale ja som to dala a fajn bolo )

POSTUP PRÍPRAVY

Nerobím reklamu, ale niekde na českom MMB som videla recept na takýto džem a prišlo mi to trocha zvláštne. Ale chválili, tak som skúsila. Vždy som si plánovala, že skúsim niekedy urobiť kivi džem a teraz mi napadlo, že s tou cukinou by to mohlo byť fajn. A aj je. No a potom som už len tak z plezíru urobila ešte nektarinkovo-broskyňovo-cuketový. No a vyzerá to tak, že cukina má schopnosť naberať cudzie chute, takže naberie takú, akú si želáte :-) Pohrajte sa aj Vy, je to sranda :-)


1) KIVI/ cukina džem - umytú neošúpanú cukinu pokrájame na kúsky, vložíme do hrnca a podlejeme asi 1 dl vody. Dusíme pod pokrievkou, občas zamiešame. Uprostred dusenia cukiny som pridala 1 ošúpaný pokrájaný citrón, 1/2 žltého melóna (cantaloupe) a 5 minút pred koncom som pridala 4 ošúpané pokrájané kivi. Potom necháme udusenú zeleno-ovocinu trocha vychladnúť a rozmixujeme ponorným mixérom. Všetko zasa vrátime na sporák, uvedieme do varu a pridáme obsah sáčku gelfixu zmiešaný s 2 lyžičkami cukru. Povaríme 1 minútu, potom pridáme 1 vrecko Tangu (alebo aj dve) a nakoniec pridávame kyselinu citrónovú a postupne cukor podľa chuti.
Plníme do čistých pohárov, uzavrieme a obrátime ich hore dnom. Ale to je klasika, ktorú asi každý pozná.

2) BROSKYŇA/cukina džem - umytú a OŠÚPANÚ cukinu pokrájame a .... urobíme všetko úplne rovnako ako v predchádzajúcom prípade, ale uprostred dusenia pridáme zopár broskýň a nektariniek. Potom zasa rozmixujeme a postupujeme zasa rovnako, len Tang je broskyňový (prípadne podľa vášho výberu)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 3.9.2011, 10:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR

PIZZA

*♥*Pizzovníky*♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

cesto - 450 g múky ( 1:1 polohrubá:hladká), 220 - 250 ml mlieka, 1 PL kryšt.cukru, 1a1/2 čL soli, 1/2 kocky kvasníc, 60 ml oliv. oleja, 1PL sušeného oregana, ***náplň - 20 dg šunky, 20 dg malokarpatskej salámy, 20 dg postrúhaného syra (eidam), čierne olivy (môžu byť aj zelené, kapary + kapia v oleji), mčk, bazalka, 1 pohár pikantu (ja mám doma vyrobený podľa mata406 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17168&user=48300) ale dá sa použiť aj kupovaný, zmiešajte s parad. pretlakom a dochutiť ***na potretie 1 rozšľahané vajco + 1 PL mlieka+ trpcja soli, rasca

POSTUP PRÍPRAVY

Z ingrediencií vymiesime cesto a necháme vykysnúť. Na pomúčenej doske cesto rozdelíme na 2 časti a vyvaľkáme do obdĺžnikov. Cesto potrieme pikantom, posypeme postrúhaným syrom, bazalkou, zmesou pomletej šunky a malokarpatskej salámy a pridáme nejaké olivy (ja som teraz dala čierne). Celú plnku ešte trocha pokoreníme mčk (môžete aj pizza korením) a celé zrolujeme ako závin. Pekne ho utľapkáme, bolo by dobre dať najprv stuhnúť aspoň na 1/2 hod. do chladničky (potom sa lepšie krája). Závin pokrájame na lichobežníky (štýlom / \ / \ / \ / \ ) Kladieme na plech s PNP, potrieme zmesou rozšľahaného vajca, mlieka a soli a posypeme semienkami (rasca, sezam, ľan atď)
Pečieme cca 20 min na 200 °C.

Chutia ako pizza, ale majú tú výhodu, že ich môžete ľahko zobrať na piknik, k vode, do školy deťom a nedobabrú sa tak :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

*♥*Bryndzové rožky*♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto - 500 g polohrubej múky, 320 ml mlieka, 2 zarovnané PL kryštáľ.cukru, 2 čL soli, 1 kocka kvasníc, 80 ml oleja, *** Plnka - 250 g bryndze, 100 g mozzarelly, 125 g masla, 1 žĺtok, soľ (alebo vegeta), mčk, 1/2 čL papriky, vňať jarnej cibuľky, 4 - 5 strúčikov cesnaku, *** na potretie - 1 bielok, 2 PL mlieka, soľ + rasca na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Mlieko mierne zohrejeme, trocha z neho odoberieme (2 dl), nasypeme doň 1 PL cukru, rozmrvené kvasnice a štipku múky - čiže pripravíme kvások. Prikryjeme ho a počkáme, kým kvasnice vybehnú. Do múky v mise urobíme priehlbinu, vložíme do nej zvyšný cukor a vlejeme kvások. Zamiešame a pridáme soľ, olej a postupne popri miesení dolievame zvyšné mlieko. Dobre vymiesime a prikryté necháme vykysnúť na dvojnásobný objem.\r\n\r\nKým cesto kysne, pripravíme plnku : Do mixéra dáme bryndzu, maslo, pokrájanú mozzarellu (môžeme nahradiť smotanovým taveným syrom) + žĺtok a koreniny. Dobre zmixujeme a už len ručne zamiešame pokrájanú cibuľkovú vňať a prelisovaný cesnak. Kto chce, môže pridať trocha štipľavej papriky. Plnku si rozdelíme na 4 časti.\r\n\r\nNa pomúčenej doske cesto sformujeme do bochníka a prekrojíme ho na 4 diely. Každý diel opäť sformujeme do bochníka a necháme chvíľu stáť. Potom každý bochník rozvaľkáme na kruh a rozrežeme ho na 8 častí. Na jednotlivé časti rovnomerne rozdelíme plnku a zabalíme. Konce trojuholníka preklopíme na plnku a stáčame k špicu, pričom dbáme, aby sme nenechali otvor, lebo syr by mohol vytiecť. Naplnené rožky kladieme na plech s PNP, potrieme ich zmesou rozšľahaného bielka, mlieka a soli. Nakoniec posypeme rascou. Necháme ešte 10 min pokysnúť a dáme upiecť - (190 - 200 stupňov, cca 25 minút)

Ideálne deťom do školy na desiatu, lebo sú mäkkučké aj na druhý deň.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 18.4.2013, 13:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

*♥* eňo - ňuňo *♥* Zapekanka s baklažánom a cukinou *♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

bageta, 1 menší baklažán, 1/2 cukiny, 5 - 6 strúčikov cesnaku, 50 g tvrdého syra (ja som mala eidam), 4 - 5 trojuholníkových syrov (napr. Karička, ale kľudne aj Bambino a pod.), olej, soľ, mčk, čerstvá bazalka, paradajky alebo kečup

POSTUP PRÍPRAVY

Baklažán nakrájame pozdĺžne na plátky hrúbky cca 0,5 cm posolíme ich a necháme 20 minút postáť. Horkú tekutinu, ktorú baklažány pustili, poutierame. Plátky posypeme čiernym korením a opečieme v panvici s rozpáleným olejom. Takto upravíme aj cukinu, ale tú nemusíme zbavovať horkosti. Prelisujeme cesnak a opečené plátky zeleniny ním potrieme. Bagety prekrojíme podľa potreby, potrieme tenkou vrstvou taveného syra, na každú časť bagetky položíme plátok baklažánu, kúsok cukiny. Škrabkou na zemiaky odkrajujeme tenučké plátky tvrdého syra (môže byť aj postrúhaný, lenže to trocha opadáva pri vrstvení) a poukladáme ich na plátky zeleniny. Dáme na pár minút pod rozohriaty gril (cca 5 min) Na zapečené bagety uložíme plátky čerstvých paradajok a posypeme nakrájanou bazalkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 17.8.2011, 20:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

*♥*Cibuľačka*♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

1 veľká cibulisko, 1 mrkva, 2 PL masla, trocha oliv. oleja, 2 čL kryšt. cukru, 2 PL hladkej múky, mčk, soľ, bujónkocka (ja som dala 1,5 ), tymián, 2 PL šľahačky, malé slané krekry ako vložka do polievky

POSTUP PRÍPRAVY

Pôvodne som chcela robiť cibuľovú polievku podľa iného receptu, ale zabudla som postup a potom sa to už viezlo... vymýšľala som a vznikla takáto polievka. Bála som sa, ale všetkým chutila. Dokonca bola aj otázka, prečo som túto polievku doteraz nevarila? :-))) No tak sa nechajte inšpirovať a možno vymyslíte aj vy zasa inú:))
********************************************************************************************************************************

Polovicu cibule pokrájame nadrobno, druhú polovicu na polkolieska, mrkvu postrúhame na hrubšom slzičkovom strúhadle. V hrnci rozpustíme maslo a prihodíme cibuľu, chvíľu ju posmažíme a pridáme mrkvu. Restujeme pár minút, pridáme trocha soli, tymián, mčk a pridáme hladkú múku a trocha oleja. Stále miešame, aby sa múka nepripálila... stačí minúta a odložíme nabok. V malej rajnici alebo panvici skaramelizujeme cukor a zalejeme trochou vody (asi 1 - 1,5 dl) a karamel necháme rozpustiť. Potom ho vylejeme na cibuľu, dáme späť na oheň a pridáme horúcu vodu ( 1,5 l), dobre rozmiešame a privedieme do varu. Vhodíme bujónkocky (ja dávam Knorr) a povaríme asi 12 - 15 minút. Minútu pred dokončením pridáme 2 lyžice šľahačkovej smotany (alebo 3 PL smotany na varenie). Pri podávaní vložíme do polievky malé krekry.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

*♥* Cestoviny zapečené so zeleninou *♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g cestovín, 1 cukina stredne veľká, 1 cibuľa, 4 - 5 strúčikov cesnaku, 1 baklažán, 1 zelená paprika, 3 - 4 paradajky, 150 ml šľahačkovej smotany, soľ, mčk, bazalka, 1 bujónkocka, 100 g strúhaného syra, 1 encián, trocha oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Cestoviny (napr. penne) uvaríme v slanej vode. Na oleji orestujeme cibuľu, cesnak a prihodíme na kúsky pokrájanú zeleninu. Osolíme, pridáme mčk a dusíme pod pokrievkou. Pridáme trolinka vody a bujónkocku. Keď je zelenina mäkká, necháme ju čiastočne vychladnúť, pridáme do nej smotanu a rozmixujeme (ponorný mixér postačí). Ja som to mixla len tak, nechcela som úplnú kašu. Cestovinu zmiešame so zeleninovou zmesou, pridáme na kocky pokrájaný encián, trocha strúhaného syra, posekaná bazalka by nezaškodila tiež, ale ja som nemala. Všetko zmiešame a uložíme do zapekacej misy, (ak dáte v tenšej vrstve, bude to lepšie, mňamkové ). Posypeme zvyšným syrom a dáme zapiecť do rúry alebo do grilu.
A ešte malé P.S : po vychladnutí a opätovnom zohriatí je to ešte lepšie ako za čerstva...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

*♥* Domáce pečivo (s kváskom) *♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

3 dl vlažnej vody, 2 čL soli, 1 rozdrvená tabletka celaskonu, 2 čL cukru, 2PL zemiakovej kaše v prášku, 2 PL oleja, 20 dg kvásku, 10 dg ražnej múky, 10 dg celozrnnej múky, 30 dg bielej hladkej múky, 20 g čerstvých kvasníc ***** Kvások: 500 g chlebovej múky T650, 350 - 400 ml vody, 1 čL cukru, 1 čL soli, 10 g čerstvých kvasníc

POSTUP PRÍPRAVY

Čítala som, že pečivo i chleby zarobené s kváskom, sú oveľa jemnejšie a nadýchanejšie. Tak som to chcela vyskúšať. Kvitujem, že keď sa už babrem s kváskom, môžem ho využiť i viackrát. Jeho životnosť je 7 - 10 dní... umiestnený v uzavretej nádobe - v chladničke. Údajne sa dá aj zmraziť... To som ale ešte nevyskúšala.
Kvások musí stáť aspoň 12 hodín, takže ho pripravíme deň vopred. Z hore uvedených prísad na kvások vymiesime vo veľkej mise cesto a prikryté ho necháme stáť 12 hodín niekde na linke, kde nebude veľmi prekážať. Cesto najprv super vykysne, ale nevšímame si ho a potom, po tých 12 hodinách je už také spľasnuté. A také to má byť. Cesto z misy preložíme do uzatvárateľnej nádoby - mne sa zmestilo do takej plastovej nádoby od zmrzliny s objemom 1 liter.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (33) posledné: 12.3.2013, 10:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 201 (zobrazuje sa 31-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu