končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 361 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,37 ďalšie >> |
MLETÉ MÄSO |
Plnená mletá roládaPOTREBNÉ PRÍSADY ROLADA: 500 g bravčového, 500 g hovädzieho, 3 vajicka, 3 rozky, 3 struciky cesnaku, podla chuti- horčica, kečup, korenie na fašírky, sol, cierne korenie, (paliva paprika) PLNKA: 100 g hrášku z konzervy (ja som dala zelenu fazulku, lebo som nemala hrasok), 4 vajicka, 2 parky (moze byt aj sunka), 1 rožok, 4 trojuholniky syra, sol, zavarana kapia, ZÁLIEVKA DO PEKÁČA- 400 ml mäsového vývaru (bujón) 1lyzica horcice, 1lyzica palivej omačky, lyzica gyros korenia,2 lyžice oleja, sol (upravte si mnozstva podla chuti) POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 27.3.2013, 9:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Mleté mäso zo šťavouPOTREBNÉ PRÍSADY Ingredience: 1 kg mletého mäsa, 3 pomleté rohliky, 2 vajcia, soľ, čierne mleté korenie, majoránka, oregáno, mletá rasca, 2 strúčky cesnaku, 1 menšia cibuľa, strúhanka a vajcia na obaľovanie. | Šťava: 1l vody, 3Pl kečupu, 3Pl horčice, 1Pl sójovej omáčky, oregáno, tymián, soľ, mleté čierne korenie. POSTUP PRÍPRAVY Suroviny spolu zmiešame. Vytvarujeme rezne, obalíme v strúhanke, namočíme do rozšľahaných vajec a zprudka opečieme. Poukladáme na pekáč. Pripravíme si šťavu: zmiešame všetky suroviny z ingrediencii na šťavu a zalejeme mäso až povrch...., zakryjeme vrchnákom, alebo alobalom, aby sa šťava nevyparila. Pečieme 1hod. a 10min. pri teplote 200 stupňov. Podávame zo zemiakovou kašou. Moje deti tieto rezne zbožňujú lebo sú mäkké a zo šťavou chutia baječne. Dobrú chuť:)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 10.6.2016, 22:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
BUREK-POTREBNÉ PRÍSADY BUREK-tipické južanské jedlo -Pol kila mäsa mletého, 4 cibuľe,vegeta,sol,mlete čierne korenie,2 strúčiky cesnaku- POSTUP PRÍPRAVY LISTKOVé CESTO-cibulu nakrajame na drobno opečieme na oleji aj s cesnakom,pridame maso,vegetu a korenie,osmažíme a necháme vychladnúť...nísledne plnime narezané cesto,zvyjeme,dáme na plech na papier,a dáme piecťpodávame s kyslou smotanou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Michaela s. (misela34) ID 265367 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 16.3.2013, 14:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Mäsové bochníčky v lístkovom cestePOTREBNÉ PRÍSADY 800 g bravčového mletého mäsa, 150 g syra Niva,150g plátkov slaninky/anglickej a pod./, 2 lístkové cestá mrazené, 2 vajcia, 1 strúčik cesnaku,2 lyžičky dijonskej horčice /alebo obyčajnej plus 1 lyžička strúhaného chrenu/,2 lyžičky mletej červenej papriky,ml. čierne korenie,soľ.Z uvedeného množstva sa vyrobí 24 kúskov. POSTUP PRÍPRAVY Mäso osolíme,okoreníme,pridáme papriku,cesnak,horčicu,vajíčko a dobre premiešame.Kto má rád,môže postrúhať aj trošku muškátového orieška.\r\nLístkové cesto rozvaľkáme na rozmer cca 30x40 cm,pokrájame na 12 štvorcov.Do stredu štvorcov nanesieme asi 1 cm hrubú vrstvu mäsa,na to položíme plátok syra zabaleného v slaninke,okraje cesta potrieme bielkom z druhého vajíčka,zložíme z rohov do stredu a upevníme špáradlom,aby sa pri pečení neroztváralo.Batôžky potriem rozšľahaným žĺtkom a pečieme pri 220 stupňoch asi 20-25 minút.Teplota je udaná tak odhadom,ja mám plynovú rúru a pečiem to na stupni 6 z 8 stupňovej škály. Podávame so zemiakovou kašou,alebo so zeleninovým šalátom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Zuzana K. (rosnicka17) ID 64974 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 18.12.2012, 9:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Gulky v paradajkovej omackePOTREBNÉ PRÍSADY Gulky: 500g bravcove mlete maso, 2 vajicka, 1 strucik cesnaku, sol, cierne korenie a mletu papriku, 1 krajec chleba. Omacka: 2pl hladkej muky, 3PL olej, 500ml vody, paradajkovy pretlak, koreniny podla chuti.Ja som dala aj 1 kocku zel. bujonu, nove korenie a bobkovy list a trosku cukru. POSTUP PRÍPRAVY Masove gulky: Vsetko spolu dobre premiesat, vytvarovat gulky obalit v hladkej muke, poukladat na vymasteny plech, podliat 2dcl vody prikryt alobalom a ja som potom takto piekla pri 215 stupnoch 30 min a potom som dala alobal prec a nechala zapiect z vrchu na 10 min. Omacka: Z oleja a múky spravíme zásmažku .Zalejeme vodou a poriadne rozmiešame metličkou aby sa nám nespravili hrudky z múky.Pridáme pretlak,korenie,soľ,bobkový list a cukor.Rozmiešame metličkou,privedieme k varu. Mozu sa dat gulky ked su upecene do hrnca s omackou ale ja ich mam zvlast vacsinov varim na dva dni, tak sa mi to lahsie potom ohrieva a nie su rozmocene. Dobrú chuť... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Martina S. (rejoice1) ID 182936 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 13.1.2015, 16:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Fasirka vo formePOTREBNÉ PRÍSADY mlete miesane maso,nemusim uvadzat ,ze maso si mozete pomliet doma cca 750g pol na pol hov.a bravc. 1 stredna cibula , nakrajana na kocky,vlozime do mixera a rozmixujeme, cierne mlete korenie,cervena mleta paprika sladka,2 vajcia,struhanka a trochu olivoveho oleja. POSTUP PRÍPRAVY cele zmiesame,do podlhovastej formy na kolac vlozime alobal tak aby sme to mohli zabalit a do toho papier na pecenie,pridame zmes a dobre zabalime /zmes mozeme "vyvalkat" a vlozit do nej platky syra,no a zatocit, pecieme cca 30 min potom opatrne rozbalime a este otvorene trosku dopecieme5-10 min pri teplote 180-200 stupnov.Sledujeme,aby sa nam to nespalilo. Podavame so zemiakovym pyre. Dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Natali F. (druna) ID 217609 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Herkules palacinkyPOTREBNÉ PRÍSADY palacinky: múka, vajcia, mlieko, soľ ........ plnka: 500g mleté mäso, paradajkový pretlak, kyslá smotana, cibuľka, paprika, mleté korenie, soľ, feferónový krem .... obal: strúhanka, vajcia, múka, olej na vypraženie ... príloha: hranolky, zelenina, tatárska omáčka, - podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Jana H. (jana9061) ID 164741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 28.12.2013, 8:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
BABOVKA Z BRAVČOVINY*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * POSTUP PRÍPRAVY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 27.6.2014, 19:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Mäsko v štrúdli - TOP :)POTREBNÉ PRÍSADY 600 gramov mletého mäska, 500g šampiónov, paradajkový pretlak, cibuľa, soľ, čierne korenie, oregano, bazalka, olivový olej, lískové cesto, plátková šunka, strúhanka na zahustenie, olivový olejík na potretie :) POSTUP PRÍPRAVY Tento receptík je NAJFAMÓZNEJŠí na planéte !!! Je v celku jednoduchý a akonáhle ho raz ochutnáte, minimálne raz do mesiaca ho budete musieť mať !!! :) Najlepšie chutí so zemiačikmi, poprípade podávaný s tzatziky alebo iným smotanovo syrovým dresingom :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Soňa Š. (SoniaS) ID 144300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 11.11.2012, 17:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
MusakaPOTREBNÉ PRÍSADY 3 ks baklažánu, 600 g mleté mäso,4 väčšiie zemiaky , 1 cibuľa, korenie-čierne korenie, 3 bobkové listy, kečup ( paradajková omáčka ), petržlenová vňať ( sušená ) soľ OMAČKA: 1 šľahačka na varenie, smotana, 1 vajíčko, syr, olej, muškátový orech POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky uvaríme v šupke. Po vychladnutí ošúpeme a nakrájame na kolieska. Cibuľu speníme na olivovom oleji, pridáme mleté mäso, pretlačený cesnak, soľ, mleté čierne korenie, soľ, bobkové listy a kečup. Premiešame a dusíme asi 10min. Baklažán nakrájame na hrubšie plátky, osolíme aby pustili šťavu, necháme odležať , a potom ich posypeme štipkou čierneho korenia. Pripravíme si panvicu, na ktorej na sucho opražime všetok baklažán z oboch strán. Na pekáč poukladáme vrstvu baklažánu, na to vrstvu mäsa, zemiaky . Vrstvy zopakujeme a na záver dáme ako poslednú vrstvu baklažán posypaný syrom. \r\nPotom si pripavíme omáčku. V hrnci dáme zohriať olej a postupne do neho pridáme šľahačku na varenie , miešame dokiaľ nezhustne. Potom pridáme polovicu smotany, vajíčko, soľ, nastrúhany muškátový orech a nastrúhany syr. Túto zmes vylejeme na zemiaky a dáme piecť na 30 min. Dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Jana P. (Janne´s bakery) ID 60346 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 2.12.2012, 18:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 361 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,37 ďalšie >> |