končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 45 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |
DIA RECEPTY |
holadske reznePOTREBNÉ PRÍSADY 500 g bravčového pliecka 200 g eidamskeho syra soľ mleté čierne korenie muka vajce a struhanka na baľovanie tuk na vypražanie POSTUP PRÍPRAVY mäso pomelieme osolime ho okorenime zalejeme mliekom dobre premiesame a odlozime na niekolko hodin do chladu. k odlazanemu mäsu primiesame postruhany syr spracujeme hladku hmotu a vytvarujeme z nej rezne. obalime ich v muke vo vajicku a v struhanke a vyprazime. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | janka r. (janulik29) ID 36049 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 27.12.2009, 11:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA linecké pečivoPOTREBNÉ PRÍSADY 200g hladkej múky, 50g zlatého klasu, 1 ČL kypr. prášku, 70g Imber SWEET, 100g masla, 2 žĺtky, 2PL bieleho jogurtu, dia džem POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zmiešame, cesto dáme na 2 hodiny do chladničky. Rozvaľkáme, vykrajujeme, pečieme na 220°C cca 9-11 minút. Po upečení zliepame dia džemom. 100g obsahuje 5SJ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Milan a Ajka K. (AllaK) ID 25485 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 20.12.2009, 14:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA škoricové hviezdičkyPOTREBNÉ PRÍSADY 200g hladkej múky, 50g zlatého klasu, 1ČL kypriaceho prášku, 100g Imber SWEET, 100g masla, 1 žĺtok, 2PL bieleho jogurtu, 1ČL mletej škorice, 50g orechov. POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zmiešame, cesto dáme na 2 hodiny do chladničky. Rozvaľkáme, vykrajujeme, potrieme žĺtkom, pečieme na 220°C cca 9-11 minút. Po upečení zliepame dia džemom. 100g obsahuje 4,5SJ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Milan a Ajka K. (AllaK) ID 25485 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 10.12.2009, 21:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Práškové sladidlá pre diabetikovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pre časté dotazy vkladám foto sladidiel ktoré používam na pečenie, zaváranie... Mám doma 2 druhy. Sú od firmy IMBER 1- SWEET kde jedna lyžička sladidla nahradí jednu lyžičku cukru a 2- FRUIT kde jedna lyžička sladidla nahradí štyri lyžičky cukru. Kupujem ich v Bile, neviem či ich majú aj v iných obchodoch, nehľadala som. Toto sú 250g balenia a zatiaľ som s nimi najviac spokojná ;o) POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Milan a Ajka K. (AllaK) ID 25485 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 24.5.2010, 21:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Nepečená čokoládová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Robené podľa receptu Monika S. (monca301) ID 11967 POSTUP PRÍPRAVY Fantastický ;o) Ďakujem za recept. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Milan a Ajka K. (AllaK) ID 25485 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 9.2.2012, 10:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Zeleninový šalát s cestovinami a kuracím mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY 400 gramov cestovín podľa vlastného výberu (pene, mašličky a pod.) 2 väčšie kuracie prsíčka 1 ľadový šalát 4 vajíčka uvarené na tvrdo 4 malé paradajky šalátová uhorka malá plechovka sterilizovanej kukurice mladá cibuľka nastrúhaný syr a tatárska omáčka podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny uvaríme. Kuracie prsia nakrájame na rezance, prudko orestujeme na horúcom oleji, okoreníme vegetou bez glutamánu sodného, sladkou červenou paprikou a drvenou rascou, môžeme použiť aj zmes byliniek na kurča. Orestované kuracie prsia podlejeme cca 1,5 dcl vody a krátko podusíme. Na hlboké taniere rozložíme ľadový šalát, na ktorý uložíme cestoviny, posypeme nadrobno nakrájaným vajíčkom, nakrájame paradajky na mesiačiky, nastrúhame šalátovú uhorku a posypeme sterilizovanou kukuricou. Na zeleninu uložíme teplé mäso. Povrch šalátu môžme posypať strúhaným syrom a mladou cibuľkou. Na ochutenie šalátu môžme použiť biely jogurt, prípadne tatársku omáčku alebo kečup podľa chuti. Dobrú chuť. Túto večeru dokážete pripraviť za 30 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Monika S. (monca301) ID 11967 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Brokolica na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 400g brokolice (0,0 Sj) 2 strúčky cesnaku (0,0 Sj) 250 ml kyslej smotany (1,0 Sj) olivový olej (0,0 Sj) soľ (0,0 Sj) Spolu (1,0 Sj) POSTUP PRÍPRAVY . Dáme variť vodu s troškou soli. 2. Očistenú, umytú brokolicu nakrájame. Keď voda začne vrieť ponoríme brokolicu do vody a necháme 5 minút variť. Vyberieme na sitko a necháme odtiecť. 3. Na panvicu si dáme rozohriať olivový olej. Očistený cesnak podrvíme a dáme pražiť na olej. Pár minút miešame a pridáme brokolicu a kyslú smotanu. Ochutíme soľou. 4. Podávame s mäsom na prírodno a zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Monika S. (monca301) ID 11967 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Nepečená čokoládová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balík piškót (10,0 Sj) 1 šľahačková smotana (1,0 Sj) 13 dielikov horkej čokolády 74% (1,0 Sj) 500 g odtučneného tvarohu (0,0 Sj) Spolu (12,0 Sj) POSTUP PRÍPRAVY 1. Do tortovej formy rozložíme ½ piškót. 2. Do tvarohu nastrúhame 7 dielikov horkej čokolády a dobre rozmiešame. 3. Šľahačku vyšľaháme a vmiešame do tvarohu. 4. Polovicu tvarohu rozotrieme na piškóty, rozložíme druhú časť piškót a rozotrieme zvyšný tvaroh. 5. Na vrch torty nastrúhame zvyšnú horkú čokoládu. 6. Tortu dáme stuhnúť do chladu na niekoľko hodín. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Monika S. (monca301) ID 11967 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 16.10.2012, 12:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA čokoládová roládaPOTREBNÉ PRÍSADY PIŠKÓTOVÉ CESTO: 6vajec, 150g náhradného sladidla SWEET, 150g polohrubej múky, kypriaci prášok. KRÉM: 4dl mlieka, 1 balíček vanilk. pudingu, 20g kakaa, 100g masla, 60g náhradného sladidla SWEET, 150g DIA lekváru POLEVA: 100g horkej DIA čokolády, 50g stuženého pokrmového tuku POSTUP PRÍPRAVY CESTO: ušľaháme si sneh, žĺtka vymiešame s náhradným sladidlom. Do múky vmiešame kypriaci prášok a striedavo pridávame do žĺtok sneh s múkou. Vylejeme na papier na pečenie, pečieme na 220°C cca 15 minút. KRÉM: Mlieko, puding, kakao a sladidlo zmiešame a uvaríme hustú kašu, necháme vychladnúť a primiešame maslo. Vychladnutý korpus potrieme DIA džemom, krémom (z krému si trošku odložíme na potretie rolády z vrchu) zrolujeme na roládu, potrieme krémom, polejeme čokoládou alebo stačí posypať kokosom. Jeden rez obsahuje 2 SJ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Milan a Ajka K. (AllaK) ID 25485 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 12.11.2009, 10:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA zmrzlina ČOKOLÁDOVÁ A STRACCIATELAPOTREBNÉ PRÍSADY 3 práškové šľahačky bez cukru od Dr. Oetkera, 300ml tekutej šľahačky, 200ml mlieka, 1 pochúťková smotana, 3 van. cukor DIA (ak nezoženiete stačí pridať 3PL SWEET náhradného sladidla) POSTUP PRÍPRAVY Práškové šľahačky ušľaháme s tekutou šľahačkou a mliekom. Vmiešame pochúťkovú smotanu vymiešanú s vanilkovým cukrom DIA. Prešľaháme chvíľku a rozdelíme na dve polovice. ČOKOLÁDOVÁ - pridáme 5PL granka + 5PL roztopenej mierne vychladenej čokolády, zamiešame. STRACCIATELLA - pridáme 100g nastrúhanej čokolády. OVOCNÁ - ak by ste chceli aj ovocnú zmrzlinu môžete si rozdeliť na 3 časti a do tretej pridáte 300g prepasírovaného ovocia. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Milan a Ajka K. (AllaK) ID 25485 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 14.5.2009, 13:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 45 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |