končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 51 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |
GRILOVANIE |
Výborný dip - vhodný ku grilovanému jedluPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kyslá smotana * 1 KL vegety * 1 KL práškový cukor * 1 KL čierne mleté korenie * 1 KL oregáno * 1 KL plnotučná horčica * 3 strúčiky cesnaku * chilli podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Jednoducho všetko zmiešať :)) Perfektne sa to hodí ku grilovanému jedlu. Recept mám od kamošky :)) Tento dip nesmie chýbať na žiadnej grilovačke alebo "opekačke". OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 54 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 30.9.2012, 14:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
grilované cukety s cesnakovým olivovým olejomPOTREBNÉ PRÍSADY až sa hanbím toto nazvať receptom, také je to jednoduché :-DDD možno ten ochutený olej mnohé poznáte, a ktoré nie, určite ho vyskúšajte, je to úžasné :-) POSTUP PRÍPRAVY zmiešať v ľubovoľnom pomere panenský olivový olej, prelisovaný cesnak ( vééééľo, véééééľo ), nasekané bylinky - petržlenovú vňať alebo bazalku, kto chcete, aj trošku dosoliť a HOTOVO :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Juliana Š. (julianecka) ID 3078 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 15.5.2009, 19:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilované kuracie krídla s rozmarínomPOTREBNÉ PRÍSADY Na marinádu budeme potrebovať: pivo , olej, grilovacie korenie, cesnak, med, sójovú máčku, šťavu z citróna, rozmarín. Nedávam soľ, pretože je obsiahnutá v grilovacom korení. A samozrejme kuracie krídelká. POSTUP PRÍPRAVY Do hlbšej misy si nasypem celé grilovacie korenie. Pridám toľko oleja, aby vznikla redšia kaša. Potom pridávam postupne po troške pivo (asi tak pol fľaše), 6 prelisovaných strúčikov cesnaku, 2 PL medu, trošku sójovej omáčky (pozor neprežeňte to lebo je slaná !), pár kvapiek šťavy z citróna, a nadrobno nasekaný rozmarín. Asi tak 2ks - 10cm vetvičky. Ja to strihám nožničkami priamo do misy. Namočíme do marinády kuracie krídla a necháme v chlade odležať 24 hod. Sem - tam premiešame. Pred grilovaním treba maso vyložiť na tanier so servítkou a ďalšou servítkou ho treba trošku osušiť. Inak by marináda stekala do pahreby a dymilo by vám to. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Renata J. (zara343) ID 61637 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilovaný encián......vynikajúciPOTREBNÉ PRÍSADY pri obrázkoch POSTUP PRÍPRAVY postup s obrázkami OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov) Tatiana P. (Beverli Hills) ID 21161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 26.10.2014, 14:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Marinády na grilované reznePOTREBNÉ PRÍSADY Grilované plátky mäsa budú jemnejšie, ak sa deň vopred alebo aspoň hodinu pred vlastnou prípravou naložia do marinády a niekoľkokrát sa v nej obrátia. Vhodné sú hovädzie, bravčové, jahňacie a hydinové stejky, karé a rezne, ako aj kuracie či morčacie prsíčka. Mäso krátko pred grilovaním dobre osušte, položte na naolejovaaný grilovací rošt, z obidvoch strán nechajte grilovať a pri každom obrátení potierajte pripravenou marinádou. Len čo sa na povrchu mäsa perlí číra mäsová šťava, posoľte ho a duchuťte zvyškom marinády a prílohami podľa vlastného výberu, napríklad šalátmi. POSTUP PRÍPRAVY Rozpočet na jednolivé marinády postačí na 4 veľké kusy mäsa po 150 g. Americká marináda na hydinu a bravčové mäso: 1 najemne nastrúhaná cibuľa, 4 lyžice oleja, 2 lyžice vínneho octu, 4 lyžice kečupu, 4 lyžice pomarančovej šťavy, 1 lyžička worcesterskej omáčky, niekoľko kvapiek omáčky Tabasco, 1/4 lyžičky drveného oregana Papriková marináda na hydinu, bravčové a jahňacie mäso: Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) Lucia G. (Luliky) ID 9334 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 21.9.2010, 15:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilované krídelkáPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg čerstvých kuracích krídeliek, 2 PL oleja, 1 PL octu, 5 PL kečupu, 2 PL horčice, 5 pretlačených strúčikov cesnaku, 2 ČL soli, 1 ČL vegety, 2 ČL kari korenia, 1 ČL mletej rasce, 1 PL sušeného oregana, 1 PL sušenej bazalky POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny zmiešame, pridáme krídelká a odložíme do chladničky v uzavretej nádobe min. na 12 hod. Dobrú chuť ;o) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Lucia G. (Luliky) ID 9334 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 22.12.2011, 23:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Živánska v pahrebe ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové mäso * zemiaky * soľ * horčica * farebné papriky * paradajky * slaninka * cibuľa * olej * alobal * POSTUP PRÍPRAVY Toto výborné jedlo robievame tiež na chalupe. Každému pripravím jeden balíček, aby sme sa nepobili. Zemiačiky sa pripečú k alobalu a potom ich odlupujeme. K tomuto jedlu robievam tsatsiki, alebo paradajkový šalát. Recept pridám nabudúce. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (26) posledné: 11.2.2010, 13:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilovaný baklažán s petržlenovou pastou ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY Baklažán * soľ *.........PASTA : olivový olej * soľ * cesnak * petržlenová vňať * POSTUP PRÍPRAVY Baklažán podávame ku grilovanému mäsku, alebo aj samostatne. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 24.7.2010, 12:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilované pavúčiky ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY mleté bravčové mäso * cibuľa * soľ * čubrica (saturejka) * petržlenová a zelerová vňať * voda * olej * farebné papriky POSTUP PRÍPRAVY Recepty na MMB sledujem už niekoľko mesiacov, veľmi sa mi páčia najmä obrázkové postupy, doslova som nimi nadšená! Konečne pridávam svoj prvý recept, toto výborné jedlo sme robili na chalupe. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 13.1.2011, 16:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
GRILOVANIE |
Grilované kuracie špízy s pikantnou salsouPOTREBNÉ PRÍSADY ½ kg kuracích pŕs alebo vykostené kuracie stehná bez kože ½ kg drobných zemiakov bylinky (petržlenová vňať, bazalka, mäta, pažítka..) 6 PL olivového oleja 2 PL citrónovej šťavy 1 červená cibuľa 1 červená paprika 1 citrón špajdle mleté čierne korenie soľ Salsa: 8 zrelých pevných paradajok (1 konzervu lúpaných alebo krájaných paradajok) 2 zelené chilli papričky 2 strúčiky cesnaku 4 PL olivového oleja 2 PL bieleho vínneho octu mleté čierne korenie soľ POSTUP PRÍPRAVY Ak použijete drevené špajdle, namočte ich asi na 30 min. do studenej vody. Nešúpané ale veľmi dobre omyté zemiaky varte asi 15 min., kým nezmäknú. Vyberte a nechajte vychladnúť. Nasekané bylinky zmiešajte s olejom, citrónovou šťavou a soľou. Bylinky použijte podľa sezóny čerstvé alebo sušené. Výbornou náhradou sú mrazené nasekané bylinky, ktoré sa dajú kúpiť, alebo pripraviť doma. Do takto pripraveného bylinkového oleja pridajte papriku nakrájanú na 3 cm kúsky a kúsky kuracieho mäsa rovnakej veľkosti. Dobre premiešajte. K zmesi primiešajte zemiaky, ktoré podľa potreby prekrojte na primeranú veľkosť k mäsu, a cibuľu nakrájanú na mesiačky, ktoré rozdeľte na jednotlivé vrstvy. Takto pripravené suroviny môžete nechať niekoľko minút marinovať. Na špachtle striedavo napichujte kura, zemiaky, papriku, cibuľu a zakončite citrónom. Grilujte na strednom plameni asi 10 min. Podávajte s pikantnou salsou: Paradajky ošúpte, zbavte semienok a dužinu nakrájajte najemno. Paradajky zmiešajte s najemno nakrájanými strúčikmi cesnaku a zelenými papričkami zbavené semienok. Pridajte ostatné prísady a nechajte odstáť. Tip: Mimo sezónu postačí aj konzerva šúpaných paradajok, ktoré vám ušetria prácu. Špíz môžete obohatiť o kolieska cukety alebo kúsky prerastenej slaninky. Okrem salsy môžete špízy servírovať aj s šalátmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lenka Tarabova (cocacola3) ID 20161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 51 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6 ďalšie >> |