. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > SÚŤAŽ

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 74 (zobrazuje sa 31-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >>

SÚŤAŽ

Úžasný pudingový koláč



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO :
5 vajec
250 g polohrubej múky
250 g práškového cukru
1 vanilkový cukor
1 kypriaci prášok
100 ml oleja
100 ml vody

PUDING:
2 čokoládové pudingy
1 l mlieka
Uvariť puding a nechať vychladnúť.

KRÉM:
2 šľahačky v prášku
300 ml mlieka
1 lyžica práškového cukru
500 ml pochúťkovej smotany
2 vanilkové cukry
postrúhaná čokoláda

POSTUP PRÍPRAVY

1. Žĺtky vymiešať s práškovým a vanilkovým cukrom, postupne pridať olej, vlažnú vodu, múku s kypriacim práškom a nakoniec tuhý sneh z bielkov.
2. Puding uvariť a za občastného miešania nechať vychladnúť.
3. Šľahačky vyšľahať s mliekom a práškovým cukrom. Pochúťkové smotany vymiešať s vanilkovým cukrom, spojíme s vyšľahanou šľahačkou.
4.Cesto rozotrieť na vymastený, pomúčený plech a lyžicou naň rovnomerne poukladáme kôpky pudingu. Dáme do vyhriatej rúry upiecť. Na vychladnutý koláč rozotrieme krém a posypeme strúhanou čokoládou. Necháme ho v chlade stuhnúť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov)

Natália R. (Naťa) ID 24112 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (13) posledné: 16.10.2010, 13:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SÚŤAŽ

Zemiakový šalát s kapustou (zelí)



POTREBNÉ PRÍSADY

2 kg uvarených zemiakov v šupke
1 menšia hlávka bielej kapusty (zelí)
3 cibule
3 kápie alebo zelené papriky

Nálev
1,5 dcl octu
10 dkg cukru
1 PL deka
1,5 dcl oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaky očistíme a nakrájame na kolieska alebo hranolčeky.
Kapustu, cibuľu a papriku nastrúhame najemno.
Z octu, cukru a deka uvaríme nálev, precedím, pridáme olej a nalejeme na šalát.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

Natália R. (Naťa) ID 24112 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 9.10.2007, 13:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SÚŤAŽ

Kuracie závitky s ananásom



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vykosté kuracie stehná s kožou
4 plátky šunky
4 plátky Anglickej alebo oravskej slaniny
4 plátky eidam syra
2 kolieska ananásu ( moja dcéra nemá rada ananás, tak som jej spravila s broskyňou)
Pór
Grilovacie korenie, mleté čierne, soľ, vegeta
Maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie stehná naklepeme. Osolíme a okoreníme (len stranu bez kože).
Položíme plátok šunky, syra, slaniny, hranolček póru a pol kolieska ananás. Zvinieme do závitku a prichytíme páratkom.
Poukladáme na plech, posypeme grilovacím korením a podlejeme vodou.
Zakryjeme alobalom a pečieme.
Keď budú stehná skoro mäkké, alobal zložíme, stehná potrieme maslom, ktoré pridáme aj do výpeku na zjemnenie.
Odokryté pečieme do chrumkava. Výpek dochutíme podľa potreby vegetou.
Podávame s pečenými zemiakmi alebo s ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Natália R. (Naťa) ID 24112 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SÚŤAŽ

peeerfis salatik



POTREBNÉ PRÍSADY

cestoviny-najmensie muslicky,hrasok,sunka,resp. salama,tvrdy syr,horcica,kys.smotana alebo majoneza alebo jogur-to je len na vas,jedna paprika,kysle uhorky-kludne aj cerstve.

POSTUP PRÍPRAVY

takze uvarime si cestoviny-zaroven z hraskom.(cca za 2 hrste cestovin aj hrachu.) nechame ich vychladnut.kym sa cestoviny chladia,tak si na drobunke kusky nakrajame uhorky,papriku,sunku a syr.(ozaj na drobno,aby to dobre vyzeralo.mnozstvo si musite urcit same) zmiesame s cestovinami.premiesame a vylejeme tam smotanku-nesetrite a urcite ju tam dajte celu.potom uz len podla chuti dame horcicu.ja davam max. dve lyzice a este podla chuti prileme stavu z uhoriek.posilime a okorenime,pripadne hodime nejake to chilli :))) tento salat mozete vyuzit na vsetko-ako samostatny chod s pecivom,ako prilohu k masu-vtedy ale dajte viac cestovin.je rychly a vyyyborny.odporucam po dokonceni nechat postat v chladnicke.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

lenka š. (lenkass) ID 2330 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SÚŤAŽ

Marcipánová kniha, taková se ve školičce nedává


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Pro mého vnuka k 7 narozeninám

POSTUP PRÍPRAVY

....................................

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SÚŤAŽ

jeden svatební na přání a vlastní fantazie


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Jen pro inspiraci

POSTUP PRÍPRAVY

....................

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 4.3.2008, 23:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SÚŤAŽ

dortík marcipánový s ananasem


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

recept v mých receptech

POSTUP PRÍPRAVY

...............................

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Zdenka R. (aero-orion) ID 23120 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 19.2.2010, 23:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SÚŤAŽ

Vítanie jesene



POTREBNÉ PRÍSADY

Okrasné dyne

POSTUP PRÍPRAVY

Syn má priniesť do škôlky okrasné dyne alebo zvieratka s gaštanov.Tak som sa do toho pustila a vzniklo toto.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Silvia H. (Sisa1) ID 4224 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 19.10.2009, 17:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SÚŤAŽ

Strúhaný tvarohový koláč



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto:1 žltok,150g práškového cukru,250g palmarínu,400g hladkej múky,1 bal.vanilínového cukru,2 PL kakaa,1/2 balíček do pečiva,tuk na vymastenie plechu

PLNKA:750g tvarohu,1 bal.vanilínového cukru,250g práškového cukru,1PL solamylu,4 vajcia,4PL vody

POSTUP PRÍPRAVY

1)Žĺtok,práškový aj vanilínový cukorzmiešame a palmarínom,múkou,práškom do pečiva a kakaom.Vypracujeme vláčne cesto,ktoré odložíme približne na hodinu do chladničky.
2)Tvaroh,žĺtky,solamyl a obidva druhy cukru vymiešame.
3)Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh a na záver zašlaháme 4 lyžice vody.Sneh potom opatrne zmiešame s tvarohovou zmesou.
4)Plech na pečenie vymastíme tukom a vysypeme hrubou múkou,alebo ho vystelieme papierom na pečenie.Nastrúhame naň 3/4 cesta.
5)Na cesto navrstvíme plnku,na ktorú rovnomerne nastrúhame zvyšnú 1/4 kakaového cesta.Koláč vložíme dovyhriatej rúry a pečieme 30 minút.

Elektrická rúra: 175°C
Teplovzdušná rúra: 155°C

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Jana w. (wolf) ID 7096 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SÚŤAŽ

Francúzske zemiaky



POTREBNÉ PRÍSADY

15 ks v šupke uvarených zemiakov, 3-4 klobásky, 5 vajec uvarených na tvrdo, 5 vajec , trochu mlieka, masť, soľ , korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Uvarené zemiaky ošúpeme a pretlačíme cez sitko ako na šalát. Polovicu dáme na vymastený pekáč, na ne poukladáme klobásku pokrájanú na malé kusky, na to uvarené vajíčka (ako zemiaky cez sitko )a zas zemiaky. Vajíčka rozšľaháme spolu s mliekom, soľou a korením. Polejeme ňou zemiaky a dáme piecť do vyhriatej rúry. Zapekáme asi 1/2 hodinku pri 200stupňoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Andrea V. (adaka) ID 16225 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 4.12.2007, 15:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 74 (zobrazuje sa 31-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu