končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 728 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,73 ďalšie >> |
RYŽA A CESTOVINY |
Výborné cestovinyPOTREBNÉ PRÍSADY rozpis je cca na 2 porcie : 1/4 balenia cestovín (ja mám najradšej fusili - špirálky), 4 paradajky, 60 g Schwarzwaldskej šunky, 1/2 - 1 dl suchého bieleho vína, 1-2 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, 2 mozarelly, 50 g parmezánu alebo syra podobného typu, 2 PL olivového oleja POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme si cestoviny. Na rozpálenú panvicu dáme olej, pridáme pokrájané paradajky, chvíľu restujeme, pridáme roztlačený cesnak, podlejeme vínkom, necháme vyvariť alkohol, pridáme trocha soli (pozor - aj šunka je slaná) a korenia, na kúsky pokrájanú Schwarzwaldskú šunku (neodporúčam zamieňať za inú - treba práve šunku takejto výraznej chuti), pár minút opekáme, nakoniec pridáme pokrájanú mozarellu, premiešame - keď sa začne mozarella topiť pridáme uvarené a scedené cestoviny a parmezán, premiešame dobre so zmesou a panvici a podávame ... ja so dozdobila petržlenovou vňaťou a hoblinami parmezánu. Výborné ... odporúčam skúsiť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Senzačné gnocchiPOTREBNÉ PRÍSADY Gnocchi (cca 300 g pre 2 osoby), 2 jarné cibuľky, 3 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, 60 g prosciutta, 100 g parmezánu alebo syra podobného typu, 2 PL olivový olej, 1 PL maslo, 50 ml suchého bieleho vína, 150 ml vývaru, vňať jarnej cibuľky a hoblinky parmezánu na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY ... ďalší výborný recept z dielne Marcela Ihnačáka ... dnes som skúšala - je výborný, preto posúvam ďalej ... gnocchi (ja som použila hotové talianske, šikovnejšie gazdinky môžu urobiť doma) vložíme do osolenej vriacej vody a povaríme cca 1-2 minúty (keď vyplávajú na povrch sú hotové), vyberieme a odložíme do misy. Rozpálime panvicu, vložíme nadrobno pokrájané prosciutto, nadrobno pokrájanú bielu časť cibuliek, nadrobno pokrájaný cesnak, pridáme olivový olej, maslo, orestujeme, pridáme biele víno, necháme vyvariť alkohol, následne pridáme vývar a strúhaný syr, ktorý necháme vo vývare rozpustiť, osolíme a okoreníme, necháme pár minút prebublať, vložíme uvarené gnocchi, premiešame, prehrejeme a podávame, ozdobené zelenou vňaťou cibuľky a hoblinami parmezánu ... dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 19.10.2014, 13:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Spagety so slaninou,struhankou a petrzlenovou vnatou podla Nigela SlateraPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/10/spagety-so-slaninoustruhankou.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:biely chleba -2 poriadne hrube krajce,zbavime korky a zomelieme v mixeri na struhanku spagety (125g cca ) maslo olivovy olej slanina -2 platky nakrajane na mensie kusky (ja som samozrejme pouzila o trosku viac :) petrzlenova vnat Postup: Dame si uvarit spagety do slanej a vriacej vody. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.10.2014, 13:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Zapekané cestoviny s kuriatkamiPOTREBNÉ PRÍSADY cestoviny, čerstvé (alebo mrazené) hríby - kuriatka, mäso (bravčové, kuracie - aké máte doma), šľahačková a kyslá smotana, hrášok, 2 vajíčka, cesnak, nastrúhaný syr, petržlenová vňať, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Úžasná kombinácia chutí a vôní . Tento obed (alebo večera) vám určite pripraví skvelý zážitok z dobrého jedla. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana S. (zhraskova) ID 149855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 24.8.2014, 20:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestovina s hraskom,smotanoy a parmezanom (Alfredo pasta with sweet peas)POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/08/cestovina-s-hraskomsmotanoy-parmezanom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:225g cestovin 450g hrasku 240 ml sladkej smotany 45g masla (nesoleneho) cierne korenie 1 CL citronovej kory 120g parmezanu (nastruhaneho ) petrzlenova vnat Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 10.10.2014, 23:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Trochu inak (alebo cestoviny s mletým mäsom)POTREBNÉ PRÍSADY 500 g mletého bravčového mäsa, 1 stredná/ menšia cibuľa, 250g obľúbených cestovín, obľúbený syr, čierne a zelené korenie, 200 ml jogurtu, čerstvá bazalka, majoránka a oregano, olej POSTUP PRÍPRAVY Dnes som spravila tento svoj recept druhý krát a jednoducho ho sem musím dať, pretože je rýchly, chutný a svieži, ideálny na toto (letné) obdobie. Postup: 1. Ošúpeme a nadrobno nakrájame cibuľu (neobvyklý začiatok receptu ja viem...), opražíme na oleji s trochou soli (v nejakom programe o varení odporúčali osoliť cibuľu, pretože rýchlejšie zmäkne.). 2. Na opraženú cibuľu dáme mäso, ktoré orestujeme do "biela". Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Katarina P. (Lanah) ID 250627 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 4.7.2014, 21:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestovinovy salat s tuniakomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/cestovinovy-salat-s-tuniakom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:450g penne 1 mala cervena cibula,nakrajane na drobno 1 mala uhorka,nakrajane na drobno 185g konzervu tuniaka,zbavime sa nalevu 2x198g konzervy sladkej kukurice 6 PL majonezy sol a cierne korenie Postup:Cestovinu si uvarime.Do misky si dame cibulu,uhorku,tuniaka,kukuricu a majonezu.Dobre premiesame a napokon do toho vmiesame cestovinu.Osolime,okorenime.A mozme papat :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 27.5.2014, 22:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Hlivovo - cuketová zmes na cestovinyPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g čerstvej hlivy, 1 mladá cuketa, 400 g cestovín, soľ, olej, drvená rasca, kurkuma, sójová omáčka POSTUP PRÍPRAVY Na toto jedlo potrebujeme tri potraviny + 30 minút času. POSTUP: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 7.12.2014, 20:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny s tuniakom a citronomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/cestoviny-s-tuniakom-citronom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:250g muslickovych cestovin kora a stava z 1 citrona 160 g tuniaka z konzervy aj s olejom (autorku odporucaju pouzit rio mare konzervu) nasekanej petrzlenovej vnate Postup:Ako prve si dame uvarit cestovinu.Ked uz bude takmer hotova zacneme si zohrievat v panvici koru a stavu z citrona,pridame tuniaka aj s olejom a nechame zohriat na 1 minutku napokon pridame cestovinu.Dobre premiesame a pridame petrzlenovu vnat.Premiesame a mozme jest ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 14.5.2014, 12:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Letný cestovinový šalát s balkánskym syrom a kuracím mäskom :)POTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie Fusilli, 2 jarné cibuľky, cherry paradajky, 1 zelená paprika, pažitka, syr balkánskeho typu (môžme nahradiť syrom podľa vlastného výberu), olivový olej, sójová omáčka, vegeta, chilli omáčka, sladký kečup, kuracie prsia (1 kus), soľ, mleté čierne korenie, malá majonéza Hellmans POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, osolíme, okoreníme, pridáme sójovú omáčku, olivový olej, chilli omáčku a kečup. Necháme chvíľu odležať, zatiaľ si do väčšej misky nadrobno nakrájame jarnú cibuľku, cherry paradajky (prekrojíme napoly), papriku a syr. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom. pridáme pažitku a premiešame. Následne kuracie prsia opražíme a aj s výpekom pridáme do misky. Cestoviny uvaríme v slanej vode podľa návodu, scedíme a prepláchneme studenou vodou, pridáme do misky. Na záver primiešame majonézu a dochutíme. Uložíme do chladničky aspoň na 2 - 3 hodinky, aby sa chute prepojili. Podávame vychladené. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Marlenka M. (Marlenkaa) ID 186058 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 3.9.2014, 13:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 728 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,73 ďalšie >> |