. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYŽA A CESTOVINY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 728 (zobrazuje sa 31-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,73 ďalšie >>

RYŽA A CESTOVINY

Výborné cestoviny



POTREBNÉ PRÍSADY

rozpis je cca na 2 porcie : 1/4 balenia cestovín (ja mám najradšej fusili - špirálky), 4 paradajky, 60 g Schwarzwaldskej šunky, 1/2 - 1 dl suchého bieleho vína, 1-2 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, 2 mozarelly, 50 g parmezánu alebo syra podobného typu, 2 PL olivového oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Uvaríme si cestoviny. Na rozpálenú panvicu dáme olej, pridáme pokrájané paradajky, chvíľu restujeme, pridáme roztlačený cesnak, podlejeme vínkom, necháme vyvariť alkohol, pridáme trocha soli (pozor - aj šunka je slaná) a korenia, na kúsky pokrájanú Schwarzwaldskú šunku (neodporúčam zamieňať za inú - treba práve šunku takejto výraznej chuti), pár minút opekáme, nakoniec pridáme pokrájanú mozarellu, premiešame - keď sa začne mozarella topiť pridáme uvarené a scedené cestoviny a parmezán, premiešame dobre so zmesou a panvici a podávame ... ja so dozdobila petržlenovou vňaťou a hoblinami parmezánu. Výborné ... odporúčam skúsiť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Senzačné gnocchi



POTREBNÉ PRÍSADY

Gnocchi (cca 300 g pre 2 osoby), 2 jarné cibuľky, 3 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, 60 g prosciutta, 100 g parmezánu alebo syra podobného typu, 2 PL olivový olej, 1 PL maslo, 50 ml suchého bieleho vína, 150 ml vývaru, vňať jarnej cibuľky a hoblinky parmezánu na ozdobu

POSTUP PRÍPRAVY

... ďalší výborný recept z dielne Marcela Ihnačáka ... dnes som skúšala - je výborný, preto posúvam ďalej ... gnocchi (ja som použila hotové talianske, šikovnejšie gazdinky môžu urobiť doma) vložíme do osolenej vriacej vody a povaríme cca 1-2 minúty (keď vyplávajú na povrch sú hotové), vyberieme a odložíme do misy. Rozpálime panvicu, vložíme nadrobno pokrájané prosciutto, nadrobno pokrájanú bielu časť cibuliek, nadrobno pokrájaný cesnak, pridáme olivový olej, maslo, orestujeme, pridáme biele víno, necháme vyvariť alkohol, následne pridáme vývar a strúhaný syr, ktorý necháme vo vývare rozpustiť, osolíme a okoreníme, necháme pár minút prebublať, vložíme uvarené gnocchi, premiešame, prehrejeme a podávame, ozdobené zelenou vňaťou cibuľky a hoblinami parmezánu ... dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 19.10.2014, 13:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Spagety so slaninou,struhankou a petrzlenovou vnatou podla Nigela Slatera



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/10/spagety-so-slaninoustruhankou.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:biely chleba -2 poriadne hrube krajce,zbavime korky a zomelieme v mixeri na struhanku
spagety (125g cca )
maslo
olivovy olej
slanina -2 platky nakrajane na mensie kusky (ja som samozrejme pouzila o trosku viac :)
petrzlenova vnat
Postup:
Dame si uvarit spagety do slanej a vriacej vody.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 9.10.2014, 13:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Zapekané cestoviny s kuriatkami



POTREBNÉ PRÍSADY

cestoviny, čerstvé (alebo mrazené) hríby - kuriatka, mäso (bravčové, kuracie - aké máte doma), šľahačková a kyslá smotana, hrášok, 2 vajíčka, cesnak, nastrúhaný syr, petržlenová vňať, soľ, korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Úžasná kombinácia chutí a vôní . Tento obed (alebo večera) vám určite pripraví skvelý zážitok z dobrého jedla.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Zuzana S. (zhraskova) ID 149855 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 24.8.2014, 20:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Cestovina s hraskom,smotanoy a parmezanom (Alfredo pasta with sweet peas)



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/08/cestovina-s-hraskomsmotanoy-parmezanom.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:225g cestovin
450g hrasku
240 ml sladkej smotany
45g masla (nesoleneho)
cierne korenie
1 CL citronovej kory
120g parmezanu (nastruhaneho )
petrzlenova vnat

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 10.10.2014, 23:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Trochu inak (alebo cestoviny s mletým mäsom)



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g mletého bravčového mäsa, 1 stredná/ menšia cibuľa, 250g obľúbených cestovín, obľúbený syr, čierne a zelené korenie, 200 ml jogurtu, čerstvá bazalka, majoránka a oregano, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Dnes som spravila tento svoj recept druhý krát a jednoducho ho sem musím dať,
pretože je rýchly, chutný a svieži, ideálny na toto (letné) obdobie.

Postup:

1. Ošúpeme a nadrobno nakrájame cibuľu (neobvyklý začiatok receptu ja viem...), opražíme na oleji s trochou soli (v nejakom programe o varení odporúčali osoliť cibuľu, pretože rýchlejšie zmäkne.).

2. Na opraženú cibuľu dáme mäso, ktoré orestujeme do "biela".

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Katarina P. (Lanah) ID 250627 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 4.7.2014, 21:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Cestovinovy salat s tuniakom



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/cestovinovy-salat-s-tuniakom.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:450g penne
1 mala cervena cibula,nakrajane na drobno
1 mala uhorka,nakrajane na drobno
185g konzervu tuniaka,zbavime sa nalevu
2x198g konzervy sladkej kukurice
6 PL majonezy
sol a cierne korenie
Postup:Cestovinu si uvarime.Do misky si dame cibulu,uhorku,tuniaka,kukuricu a majonezu.Dobre premiesame a napokon do toho vmiesame cestovinu.Osolime,okorenime.A mozme papat :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 27.5.2014, 22:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Hlivovo - cuketová zmes na cestoviny



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g čerstvej hlivy, 1 mladá cuketa, 400 g cestovín, soľ, olej, drvená rasca, kurkuma, sójová omáčka

POSTUP PRÍPRAVY

Na toto jedlo potrebujeme tri potraviny + 30 minút času.


POSTUP:

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 7.12.2014, 20:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Cestoviny s tuniakom a citronom



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/cestoviny-s-tuniakom-citronom.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:250g muslickovych cestovin
kora a stava z 1 citrona
160 g tuniaka z konzervy aj s olejom (autorku odporucaju pouzit rio mare konzervu)
nasekanej petrzlenovej vnate
Postup:Ako prve si dame uvarit cestovinu.Ked uz bude takmer hotova zacneme si zohrievat v panvici koru a stavu z citrona,pridame tuniaka aj s olejom a nechame zohriat na 1 minutku napokon pridame cestovinu.Dobre premiesame a pridame petrzlenovu vnat.Premiesame a mozme jest

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 14.5.2014, 12:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Letný cestovinový šalát s balkánskym syrom a kuracím mäskom :)



POTREBNÉ PRÍSADY

1 balenie Fusilli, 2 jarné cibuľky, cherry paradajky, 1 zelená paprika, pažitka, syr balkánskeho typu (môžme nahradiť syrom podľa vlastného výberu), olivový olej, sójová omáčka, vegeta, chilli omáčka, sladký kečup, kuracie prsia (1 kus), soľ, mleté čierne korenie, malá majonéza Hellmans

POSTUP PRÍPRAVY

Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, osolíme, okoreníme, pridáme sójovú omáčku, olivový olej, chilli omáčku a kečup. Necháme chvíľu odležať, zatiaľ si do väčšej misky nadrobno nakrájame jarnú cibuľku, cherry paradajky (prekrojíme napoly), papriku a syr. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom. pridáme pažitku a premiešame. Následne kuracie prsia opražíme a aj s výpekom pridáme do misky. Cestoviny uvaríme v slanej vode podľa návodu, scedíme a prepláchneme studenou vodou, pridáme do misky. Na záver primiešame majonézu a dochutíme. Uložíme do chladničky aspoň na 2 - 3 hodinky, aby sa chute prepojili. Podávame vychladené. Dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Marlenka M. (Marlenkaa) ID 186058 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 3.9.2014, 13:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 728 (zobrazuje sa 31-40)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,73 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu